Monique

Bijzonder prettig om hier je Maria Galland producten te bestellen door de persoonlijke benadering van MooieCosmetica! Je krijgt aanvullende informatie over het bestelde product en men denkt mee ten... Bijzonder prettig om hier je Maria Galland producten te bestellen door de persoonlijke benadering van MooieCosmetica! Je krijgt aanvullende informatie over het bestelde product en men denkt mee ten gunste van de klant!

Klantvriendelijkheid, service, goede site.

Geen!

Reactie MooieCosmetica.nl:

Beste Monique, bedankt voor uw goede review! Wij beloven dat wij onze diensten en service te blijven handhaven. Heel graag tot de volgende bestelling, met vriendelijke groet en nogmaals... Beste Monique, bedankt voor uw goede review! Wij beloven dat wij onze diensten en service te blijven handhaven. Heel graag tot de volgende bestelling, met vriendelijke groet en nogmaals dank,
Sylvia Claes

Ginie de Boer

Uitstekend

Overzichtelijk

Beste Ginie de Boer,
Beste Ginie de Boer,
Bedankt voor uw goede review, wij zullen ons best blijven doen voor u! Wij werken eraan om u een mailing met nieuws en aanbiedingen te kunnen geven. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sylvia Claes

Snel geleverd

Niks

Reactie MooieCosmetica.nl:

Bedankt voor uw hele goede review, wij zullen zeker ons best blijven doen voor u! Graag tot de volgende keer, met vriendelijke groet,
Sylvia Claes

Afhandeling bestelling perfect

Snelle afhandeling en contact via mail

Reactie MooieCosmetica.nl:

Hartelijke dank van uw mooie en duidelijke beoordeling, Wij doen onze best om zo snel mogelijk en duidelijk mogelijk altijd de gewenste bestelling te leveren. Graag tot weerziens Met beste groet... Hartelijke dank van uw mooie en duidelijke beoordeling, Wij doen onze best om zo snel mogelijk en duidelijk mogelijk altijd de gewenste bestelling te leveren. Graag tot weerziens Met beste groet team www.mooiecosmetica.nl

Monique

Fijne afhandeling van mijn bestelling.

Ik was vergeten mijn adres in te vullen en werd keurig gebeld om er voor zorg te dragen dat de bestelling op tijd geleverd zou worden. Hartelijk dank!

Josette

Uitstekende communicatie per mail en verzending. Best ook een beetje persoonlijk contact door gebruik ban naam.

Snelle verzending

Meer aanbiedingen korting bij bestelling boven €125

Reactie MooieCosmetica.nl:

Beste Josette, bedankt voor uw mooie review! Wij zijn op dit moment bezig om op onze site nog meer informatie te geven over de producten, bedankt voor uw feedback hierover. Graag tot de volgende... Beste Josette, bedankt voor uw mooie review! Wij zijn op dit moment bezig om op onze site nog meer informatie te geven over de producten, bedankt voor uw feedback hierover. Graag tot de volgende keer. Met beste groet Sylvia Claes en het team van www.mooiecosmetica.nl

nvt

Snelle levering van producten en goede service.

Gebruiksvriendelijke website en de aanbiedingen zijn altijd goed zichtbaar.

nvt

Miriam

Geen tips

Reactie MooieCosmetica.nl:

Bedankt voor deze review!
Team www.mooiecosmetica.nl

(Bewerkt)

Erg goed, scherpe prijzen en leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen en altijd een leuk presentje

Reactie MooieCosmetica.nl:

Sorry voor de late reactie, hij was voor ons helaas niet eerder zichtbaar.
Heel erg bedankt voor deze mooie en goede review! :-)

Inez Steenhuis

Prima spullen duidelijke productomschrijving, snelle levering altijd samples erbij met uitleg. Top!

Zie boven

Beste Inez,
Heel fijn om te horen.
Dankjewel voor deze review.
Het team van www.mooiecosmetica.nl