Deuling, E

Professionele aanpak gepaard aan vriendelijkheid

Direkte reactie op mijn email, ik was vergeten mijn straatnummer in te voeren. Werd heel snel en adequaat op gereageerd!

Alleen al daarom de moeite waard om bij anderen aan te bevelen.

Ik kan niets extra's bedenken

R. Hagen

Keurig verzorgde site, excellente producten en snelle service.

Esther Roelink

Voor de 2e keer een bestelling gedaan. Ik ben zeer tevreden.

Makkelijk om te bestellen. Goede informatie bij de producten. Snelle levertijd en monsters bij de verpakking.

Elly van Gijzen

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed! Ik was via de computer op zoek naar producten van Maria Galland.
Ik vond de site mooie cosmetica en ik heb meteen wat besteld. Het gaat altijd goed.

Vooral in de winter is dit masker( nummer 92 van Maria Galland) ideaal voor je droge huid door de verwarming.

Geen.

C van Wijchen

Alleen maar goede ervaringen

Overzichtelijke website

M.C. van der Linde

Heb goede ervaring. Mijn een na laatste bestelling liet langer dan een week op zich wachten. Dat ben ik niet gewend want ik bestel al langer regelmatig producten. Ik ben niet op de hoogte gebracht... Heb goede ervaring. Mijn een na laatste bestelling liet langer dan een week op zich wachten. Dat ben ik niet gewend want ik bestel al langer regelmatig producten. Ik ben niet op de hoogte gebracht wat de reden was van de latere levering. Dat vond ik vervelend.

Goede website,

Vaste klanten zouden regelmatig een bjv. 10% korting moeten kunnen krijgen.

karla

Zeer negatief

nee totaal niet

heb vrijdag een bestelling geplaatst en heb nu woensdag nog niets ontvangen ,heb telefonisch contact gehad met mevr,vossen ze moet zich schamen hoe zij met klanten om gaat ,dus nooit weer een... heb vrijdag een bestelling geplaatst en heb nu woensdag nog niets ontvangen ,heb telefonisch contact gehad met mevr,vossen ze moet zich schamen hoe zij met klanten om gaat ,dus nooit weer een bestelling bij mevr vossen ,ik ben er klaar mee

Bianca Salarie

Nette levering! Helaas geen info gekregen over verzending en geen reactie op mail.

Netjes verpakt met leuke testers erbij!

Het leveren binnen 24 uur redt men niet . Helaas kreeg ik geen betalingsbevestiging en kon ook niet vinden of de order verstuurd was. Ik maakte mij zorgen of het wel goed was gegaan maar op mijn... Het leveren binnen 24 uur redt men niet . Helaas kreeg ik geen betalingsbevestiging en kon ook niet vinden of de order verstuurd was. Ik maakte mij zorgen of het wel goed was gegaan maar op mijn mail hierover kwam helaas geen antwoord.
Verbeterpunt: betalingsbevestiging en bericht wanneer het verstuurd is.

Esther Roelink

Keurige website, duidelijke informatie. Gemakkelijk om te bestellen. Netjes verpakt opgestuurd in origineel cellofaan. Ook leuke monsters meegestuurd.

Alles was uitstekend

Iets sneller leveren.

H. ten Kete

Goed, in den beginne.
Nu: twijfelachtig

Zeker.
Na mijn 1e bestelling, waar ik proefjes kreeg, die ik niet echt waardeerde, is er na mijn feedback wel op gereageerd.
.Gaf een goed gevoel, maar..... zie Verbeterpunten

Vrijdag 31/10 heb ik nr 93 besteld ( die had ik bij mijn laatste bestelling over t hoofd gezien), is mij beloofd, dat ik die MISSCHIEN wel op zaterdag 1/11 kon krijgen. Ik begrijp best, dat als het... Vrijdag 31/10 heb ik nr 93 besteld ( die had ik bij mijn laatste bestelling over t hoofd gezien), is mij beloofd, dat ik die MISSCHIEN wel op zaterdag 1/11 kon krijgen. Ik begrijp best, dat als het product eenmaal uit de shop is, het zicht op de bezorging er niet meer is, want je geeft het uit handen. Ik heb gebeld hierover! Maar vandaag dinsdag 4/11 om 19.05 u heb ik het product NOG niet. En zie ik in mijn mailbox een mail van u ( 4/11 om 11.43u verstuurd), dat mijn bestelling is voltooid. Betekent het dus, dat het spul pas vandaag naar Post NL is gegaan? Ik zit er echt op te wachten, sinds zaterdag al en dit vind ik wel teleurstellend. Mw. H. ten Kate