B. kalkman

Voor het eerst besteld, product nog niet in huis maar zal vast vandaag arriveren.

Zocht naar een optie huidtypes, die kon ik niet vinden vandaar ik goed de omschrijving van de producten een voor een heb ddorgelezen. Dat koste wel wat tijd. Maar de omschrijving erbij was ruim... Zocht naar een optie huidtypes, die kon ik niet vinden vandaar ik goed de omschrijving van de producten een voor een heb ddorgelezen. Dat koste wel wat tijd. Maar de omschrijving erbij was ruim voldoende.

van der Linde

Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf

snelheid van reageren

Amber

Goede 1e ervaring. Spullen klopten en waren goed verpakt met monstertje erbij. EChter bestelling duurde lang en had geen inzicht in de status.

goed bereikbaar via mobiel nr op website voor vragen. leuk ook dat er monstertjes bij zaten!

inzicht in de bestelstatus. Ik had maandag voor 16u besteld en kreeg op dinsdag keurige mail dat het was afgerond maar niet wanneer het geleverd zou worden...uiteindelijk pas op vrijdag gekregen.,

Angelique Siebenheller

Prima service!

Als een product niet op voorraad is tijdens bestelproces kenbaar maken.

Nicoline

Netjes alles ontvangen zie verder verbeterpunten

netjes en goed verpakt geleverd

Soms lees ik dat er een monster wordt bijgesloten dat was nu niet het geval. handig is het dat bij verpakkingen de inhoud in ml. of mg. wordt vermeld

Mary

Betrouwbaar en snelle levering.

Snelle levering met leuke attenties [proefmonsters]

elsbeth prins

Duidelijke website, snelle en correcte levering

snelheid van levering

Ilse Pars

Goed en snel

Marina van den Berg

Mooie webshop; fijne produktlijn. Bestellen verloopt prettig en zeer duidelijk. Bezorging snel en goed verpakt.

Bestelproces verloopt goed en duidelijke stappen. Bezorging is goed en vooral snel!

M. Zijm

De bestelling was heel gemakkelijk te plaatsen, zo ook het afronden van de betaling en het telefonisch contact was uitermate vriendelijk.
Bij de ontvangst van de bestelling voelde het aan als...
Bij de ontvangst van de bestelling voelde het aan als een cadeautje. Dank!!

Nette verzending met daarbij gratis proefmonsters.

Bestelling kunnen volgen via track en trace.