Eveline Jorna

Uitstekend! snelle levering en verzending is uitstekend.

C KAPTEIN

Goede ervaring met dit bedrijf. Bestel regelmatig producten. Doorgaans snelle levering. eenmaal is de bestelling niet aangekomen. Na tel. contact was het zo geregeld en... Goede ervaring met dit bedrijf. Bestel regelmatig producten. Doorgaans snelle levering. eenmaal is de bestelling niet aangekomen. Na tel. contact was het zo geregeld en kreeg ik heel snel mijn producten.

snelle levering en zeer snlle bevestigiingsmailtje

Site was veranderd. Moest even zoeken. Verder niets te melden

Anne Marie Vos

Duidelijke website

G. J. Meijer

Geweldig!!!! binnen1dag de bestelling in huis, met gratis monters, ik wil niks anders meer.

Snelle levering en nergens problemen mee. Een geweldige afhandeling van zaken. Ga zo door.

Absoluut niet

Marion

Snel geleverd,duidelijke website,en met vragen zijn ze snel met een reactie

Ik heb geen proefjes gekregen, jammer dat kan wel anders aangezien ik voor een leuke bedrag had gekocht!

M. Kievit

Dit is mijn eerste ervaring.

Product wordt duidelijk gepresenteerd.

Afhandeling betaling - levering prodcut kan veel sneller.

Marja Korevaar

Interessante aanbiedingen, snelle bezorging

de prijs, de aanbiedingen

Anita

De website ziet er mooi en overzichtelijk uit. De informatie die ik nodig heb, is snel te vinden

Geen verbeterpunten

Lenneke

Goed, de producten die ik zocht, kon ik nergens vinden voor een 'leuke' prijs. En die heb ik hier zeker gevonden. Overigens staan er ook hele goeie uitleg en werking bij het product op de site.

Informatie producten top!

Iets duidelijker in de bevestiging mailtjes welke betaalregeling er is toegepast

R

Goede service, duidelijke website, snelle verzending, ook snelle reacties op vragen per mail, TOP! Bij vorige bestelling had ik recht op geld terug (actie) en dat stond binnen een dag op mijn... Goede service, duidelijke website, snelle verzending, ook snelle reacties op vragen per mail, TOP! Bij vorige bestelling had ik recht op geld terug (actie) en dat stond binnen een dag op mijn rekening, geweldig.