MArja Van Esch

Goed!

Verbazend snelle levering. Super!!

m van kaam

Positieve ervaring

Snelle levering. Keurig dat er geen verzendkosten worden berekend.

Slechts 1 bestelling geplaatst (1e keer)

Borgeld

Mooie Cosmetica

Goede prijzen, duidelijke website.

nee

Ciska Kemp

Had wel wat moeite om de website te vinden, maar is uiteindelijk gelukt. Alles is keurig verzorgd en alle producten van Maria Galland zitten in het assortiment. Dinsdag besteld en woensdag al in... Had wel wat moeite om de website te vinden, maar is uiteindelijk gelukt. Alles is keurig verzorgd en alle producten van Maria Galland zitten in het assortiment. Dinsdag besteld en woensdag al in huis! Klein minpuntje; ik had een ander afleveradres ingevuld en de bestelling is uiteindelijk toch op het factuuradres bezorgd. Hierdoor moesten de buurtjes de bestelling in ontvangst nemen, omdat ik niet thuis was. Maar verder alles prima in orde!

Reactie MooieCosmetica.nl:

Beste mevrouw Kemp,
Mijn excuses,dit heb ik over het hoofd gezien.
Ben blij dat het goed is gekomen.
met vriendelijke groet Maudy van der Voort

N. van den Elst

Eerste keer dat ik besteld heb en prijs verhouding product, snelle levering enz mijn complimenten!

Verhouding product - prijs zeer goed.!
Groot pluspunt dat er geen verzendkosten worden berekend.
Levering pakket/product zeer goed!
Mijn complimenten!

Tamara Verhoeven

Mooi en zo

Zeer snelle levering, proefjes bij de bestelling.

Niets, ga zo door.

ineke Grefhorst

Het is de eerste keer maar, hoop niet de laatste keer

Kan ik na de eerste keer nog niet over oordelen

e van grotel

Uitstekend

reactie snelheid en snelheid levering zeer tevreden

nvt

Edward den Hartog

Iets meer informatie zenden als men voor de optie "Afterpay" kiest. Maar dat is het enige!

Noortje Oudshoorn

Positief

Ik vond het erg positief dat ik persoonlijk per email benaderd werd nadat ik een bestelling had gecanceled met het aanbod om met een factuur alsnog te bestellen. Ook was ik blij met het advies... Ik vond het erg positief dat ik persoonlijk per email benaderd werd nadat ik een bestelling had gecanceled met het aanbod om met een factuur alsnog te bestellen. Ook was ik blij met het advies omtrent de producten.

De omschrijving van de producten en waar ze voor dienen en geschikt voor zijn zou uitgebreider mogen, zodat je als consument kunt zien wat je het beste kunt bestellen. Zoals de beschrijvingen in de... De omschrijving van de producten en waar ze voor dienen en geschikt voor zijn zou uitgebreider mogen, zodat je als consument kunt zien wat je het beste kunt bestellen. Zoals de beschrijvingen in de gids van Maria Galland.