Goed geregeld met fijne proefjes in het pakket
extra's bij het pakket
Reactie MooieCosmetica.nl:
Bedankt voor de mooie review, fijn om te horen!!
Vriendelijke groet, Nathalie
extra's bij het pakket
Bedankt voor de mooie review, fijn om te horen!!
Vriendelijke groet, Nathalie
Hoog kwalitatieve producten
Ga door zoals nu
Beste Iris, bedankt voor uw tijd en uw positieve review! Wij gaan zeker door, graag tot de volgende keer dan! Lieve Groet Sylvia Claes
Keurige levering
Beste Vivianne Spitters, heel erg bedankt voor de moeite die u genomen heeft om deze goede review te schrijven! Fijn dat u dit gedaan heeft.
Heel graag tot de volgende keer, met lieve groet...
Bijzonder duidelijke factuur!
Beste Pia Schutte, dank u wel voor de moeite die u genomen heeft en de zeer positieve review!
Sylvia Claes
Bij vertraging van een product snel geïnformeerd.
Weet ik nog niet, was eerste bestelling.
Beste Nelly Witteman,
Bedankt voor uw goede punten in de review, wij zullen ook volgende keer als u besluit om bij ons te bestellen, weer ons best voor u doen! :-)
Met vriendelijke...
Snel geleverd
Afleverpunt had geen adres van mij. Alleen het adres van het afleverpunt. Hierdoor was er verwarring met het vinden van mijn pakket.
Bedankt voor de review, jammer dat het bij het afleverpunt niet goed was gegaan! Tip: Voor de volgende keer als u bestelt kunt u op de webshop bij afrekenen een keuze maken voor een afhaal locatie,...
Snelle levering en ruim assortiment
Zoekfunctie kan beter
Bedankt voor uw review, wij blijven continue onze site verbeteren en nemen dit zeker mee. Met vriendelijke groet, Nathalie van Heesch
snelle verzending, met extra proefjes
Bedankt voor de review en 5 sterren!! Met vriendelijke groet, Nathalie
Snelle afhandeling
Beste Liesbeth, Bedankt voor de review!! vriendelijke groet, Nathalie
Goede productie-informatie
Beste Monica, Bedankt voor u review en 5 sterren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Nathalie