2066 beoordelingen

2066 Reviews

Mulder

Superfijn bedrijf met mooie producten

Mooie producten. Snelle levering. Goede informatieve website

Eigenlijk niets, maar om iets te zeggen, een chatfuncties

Ronnie van Gompel

Een product geleverd wat niet werkt; hout vergrijzingsmiddel

Goede website en uitleg

Geen ijzersulfaat sulfaat verkopen als vergrijzingsmiddel omdat het niet vergrijst maar enkel een roestbruine kleur geeft op hardhout. Voor de duidelijkheid; ijzersulfaat kost €0,50/kg en wordt als... Geen ijzersulfaat sulfaat verkopen als vergrijzingsmiddel omdat het niet vergrijst maar enkel een roestbruine kleur geeft op hardhout. Voor de duidelijkheid; ijzersulfaat kost €0,50/kg en wordt als vergrijzingsmiddel verkocht voor ruim €60,-/600gram.

Reactie Moose Färg:

Goedendag, jammer dat u niet tevreden bent!
Goedendag, jammer dat u niet tevreden bent!
U heeft de gebruiksaanwijzing niet goed gelezen! Het product werkt prima maar u moet zelf nagaan welke concentratie u gebruikt. Dit staat duidelijk aangegeven en heb ik u ook telefonisch uitgelegd. De bruine kleur komt omdat u het product na inwerken niet volledig hebt afgespoelt. Verder heeft u blijkbaar een te lage concentratie gebruikt. U bent erg kort door de bocht over uw verder opmerkingen, u krijgt een speciaal laboratorium kwaliteit product, met bijbehorende service. Dat rekent u niet mee in uw opmerking. Ook dat heb ik u uitgebreid uitgelegd. Ik ben toch blij dat u Gråning aanbeveelt. Het werkt prima als u er goed mee omgaat, het is geen verf of beits ....

H.Dekker

Zeer goed

goede uitleg over de verf

meer verf gebruik als aangegeven

Dobbelaar

Ik kocht 2 verpakkibg hout vergrijzingsmiddel en pansar

Levert een product wat verder nauwelijks te vinden is

In de webwinkel zelf is het niet heel makkelijk om bij het product uit te komen wat je zoekt.

Prettig advies en telefonische bereikbaarheid. Ik had uiteindelijk het kleinste potje witte verf genomen om een aantal latten voor kozijnen te verven, maar achteraf had ik wel een grotere pot kunnen... Prettig advies en telefonische bereikbaarheid. Ik had uiteindelijk het kleinste potje witte verf genomen om een aantal latten voor kozijnen te verven, maar achteraf had ik wel een grotere pot kunnen nemen; is wel een stuk gunstiger qua prijs en verzendkosten. Misschien dat ik met wat schilderklusjes in mijn werkplaats nu te kort ga komen.
Verf smeert heel fijn uit en ruikt amper.

Zelfs in het weekend kreeg ik een reactie op mijn acute vraag

Geef duidelijker contactinfo bij wederverkopers zodat je vooraf kan checken of je wens voorradig is.

weinig negatiefs

nvt

Korenhof

Goede verf, snelle levering

Hofstra

Uitstekend

mooie foto's

onduidelijke doorverwijzingen naar kassa , verzendkosten erg hoog !

Esther Verwoord

Prima. Goeie snelle levering.

Het product zelf. TOP!

Blijkbaar was het toch moeilijk om tot de juiste keuze te komen. De informatie vond ik lastig te filteren. Veel tekst, weinig overzicht.

supermarkt Veluwshof

Super, fantastisch product.