2066 beoordelingen

2066 Reviews

Jan Medenblik

Deskundige advisering en correcte levering.

W.Dirkx

Prima, ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

Goede kwaliteit, wel prijzig

Duidelijker info of het echt noodzakelijk is om oude verflagen (moose F) helemaal weg te schuren bij overschilderen, ik heb het niet gedaan de oude laag zat er nog heel vast op maar op sommige... Duidelijker info of het echt noodzakelijk is om oude verflagen (moose F) helemaal weg te schuren bij overschilderen, ik heb het niet gedaan de oude laag zat er nog heel vast op maar op sommige plekken niet.

Jan Eijkemans

Service en informatie is uitstekend

Aanduiding van kleuren in vergelijking met RALkleuren geeft klant meer inzicht

Reactie Moose Färg:

Hallo, dank voor uw beoordeling! Mijn standaard kleuren zijn helaas niet te vangen in een RAL code.... ze zijn in verschillend licht net iets anders, dat maakt ze uniek.

Nathalie

Zeer goed! Snelle levering en uitgebreide informatie

Mooie kleurenstaal ontvangen met de werkelijk verfkleuren en zeer uitgebreide informatie op de site. Zeer mooi product!

Geen, echt heel keurig hoe alles geregeld is en afgehandeld wordt

Bestelling werd op de afgesproken tijd geleverd

Gemakkelijk om te bestellen

Verf kopen

Vakkundig en vriendelijke personeel

Duidelijk omschrijving van het verfeigenschappen op de website welke overeen komt met de praktijk

Nvt

Nvt

Kwaliteitspullen met deskundig advies

sterke kwaliteit in producten.

Qua aflevering, meer contact over bezorging.

Goede ervaring,

Bestelgemak en snelle levering, levering is goed te volgen en kan eventueel nog gewijzigd worden op laatste moment wanneer je toch niet thuis bent.

Fijn dat je kunt bellen om vragen te stellen. Maar ik kan Jan erg moeilijk verstaan door snel en onduidelijk praten. Ook mijn man had hier moeite mee. Dat vind ik wel een verbeterpunt. Wanneer ik... Fijn dat je kunt bellen om vragen te stellen. Maar ik kan Jan erg moeilijk verstaan door snel en onduidelijk praten. Ook mijn man had hier moeite mee. Dat vind ik wel een verbeterpunt. Wanneer ik een aantal keer al heb gevraagd wat zegt u, dan geef ik het uiteindelijk op.