2067 beoordelingen

2067 Reviews

Erg prettig contact met Jan gehad. Hij heeft uitgebreid advies gegeven over de mogelijkheden en het gebruik

Gino Baeyens-Simons

Geen, dit was de 1ste maal dat we via Google gezocht en terechtgekomen zijn op jullie website

Vlotte site, makkelijk bestellen, snelle service/levering!

Zeer tevreden

Goed en vriendelijk advies. Producten zijn heel fijn in gebruik. Resultaat is erg mooi!

Paul Steijvers

Product uitstekend. Levering bij laatste bestelling veel te laat. (duurde precies een week voordat ik de verf had)

Prima website. Ook telefonisch goed bereikbaar. Reageert snel op een vraag per email

Reactie Moose Färg:

Dank u voor de review, helaas (bij uitzondering) maakt DPD er een rommeltje van..... in 99% van de gevallen heeft u het binnen 2 dagen in huis. In dit geval had DPD een missortering gedaan waardoor... Dank u voor de review, helaas (bij uitzondering) maakt DPD er een rommeltje van..... in 99% van de gevallen heeft u het binnen 2 dagen in huis. In dit geval had DPD een missortering gedaan waardoor een vervelende vertraging is opgetreden. Nogmaals erg vervelend maar gelukkig een grote uitzondering.

We hebben enige tijd geleden verf gekocht bij jullie, maar moeten dit nog verwerken op onze overkapping.

M. Veldman

Uitstekende verf.

Goede informatie waardoor je heel gemakkelijk de juiste keuze kunt maken

Weet ik zo niet te noemen

Goed. het product besteld en vlug geleverd.

Het bestelde produkt was heel goed verpakt .

het is mijn eerste bestelling en heb geen aanmerkingen.

Goed geregeld.

Makkelijk aan te brengen, heerlijk dat je niet tussendoor meer hoeft te schuren.

Ik mis in het pallet een echte kleur (ijs)blauw. Gekozen blauw zit toch meer tegen het groen aan.

Hans

Prims

Eind resultaat is prachtig, wel veel lagen moeten aanbrengen op kaal hout.