2067 beoordelingen

2067 Reviews

R.Valkhof

Een prima ervaring bij een gestelde vraag direct antwoord ook in de avond uren.

Zeer goede informatie en snelle levering.

Geen verbetering punten

Albert

Prima, snelle levering van goede kwaliteit verf.

Schouten

Goed, snelle reactie, stevig verpakt. Wij misten alleen de aangevraagde kleur op de kleurenkaart :) uiteindelijk toch de gok gewaagd en voor de ontbrekende kleur gekozen, welke gelukkig goed bevalt.

Prima spul,2e keer nu besteld voor luiken van vakantiewoning. Authentieke look is fantastisch én het beschermt prima óók in extreme zo'n.

Degelijke product info en goed spul

Vind de website een beetje warrig en onlogisch. Er staat bijvoorbeeld ik meen een bestelhoeveelheid van 4ltr voor €99
,maar kon dit niet meer vinden om te bestellen. Misschien mijn fout,maar...
,maar kon dit niet meer vinden om te bestellen. Misschien mijn fout,maar ik kwam er niet uit.
Tip. Misschien meer exposure als product ook via bijvoorbeeld Bol.com wordt aangeboden.

Naast dat het Uitstekende verf is
Zijn ze hier heel klant vriendelijk

Heel klant vriendelijk

Erg goed werkt perfect.

Werkt erg goed en gebruikt vriendelijk.

Marja Bol

Prima, goed persoonlijk advies en snelle reactie.

Persoonlijk advies met een snelle response tijd.

In de verpakking zaten twee flessen met lak en een bakje met roller en een fles schoonmaakmiddel. en daarbij zat een hengsel van een emmer..... geen idee wat ik hiermee moet. Het lijkt erop dat dit... In de verpakking zaten twee flessen met lak en een bakje met roller en een fles schoonmaakmiddel. en daarbij zat een hengsel van een emmer..... geen idee wat ik hiermee moet. Het lijkt erop dat dit per abuis is ingepakt.

meubelstoffeerderij AS

Heel goed, zonder problemen en prettig

Ik heb Jan als een prettig, makkelijke man ervaren, ruilen/geld terug was zelfs mogelijk. Wat een goed gevoel geeft en waardoor het nog van zelf sprekender wordt wederom bij Jan te kopen.... Ik heb Jan als een prettig, makkelijke man ervaren, ruilen/geld terug was zelfs mogelijk. Wat een goed gevoel geeft en waardoor het nog van zelf sprekender wordt wederom bij Jan te kopen. Wederzijds vertrouwen is mooi.

Die heb ik niet.

Webshop is goed over het product kan ik nog niets zeggen want ik heb het nog niet gebruikt.

Prima, alleen de verzending middels DPD gaat regelmatig fout.

Makkelijk te bestellen door overzichtelijke site met de juiste info omtrent welke verf voor welke klus. Betaling middels iDeal is prima!

Mijn advies zou zijn om bezorging door DPD los te laten. Mijn laatste pakket werd bij een totaal vreemd adres bezorgd. Dit werd pas duidelijk nadat pakket reeds bezorgd was daar. Zelfs de persoon... Mijn advies zou zijn om bezorging door DPD los te laten. Mijn laatste pakket werd bij een totaal vreemd adres bezorgd. Dit werd pas duidelijk nadat pakket reeds bezorgd was daar. Zelfs de persoon die het pakket ontvangen had wist van niets. Ook het pakket-depot gaf aan dat het niets dan ellende was de laatste tijd met DPD.