2067 beoordelingen

2067 Reviews

Goed advies vooraf, prima verzending, vriendelijke communicatie

- Goed advies
- Prachtige vef

Goede service en snel geleverd.

Raimond

Top, duidelijke uitleg

Materialen zeer netjes verpakt,

Niet goed. Ik had zweeds rood besteld en kreeg een emmer zwart. Of ik de verkeerde verf even kon komen omruilen. Nee, ik woon in Noord Brabant. Veel geneuzel omtrent oplossen probleem.

Onduidelijke website. Klant hoort in 1 oogopslag te zien wat een product kost en wanneer bezorgd. Hele website doorploegen op zoek naar info is niet van deze tijd. Ook bestelformulier incompleet.

Reactie Moose Färg:

Goedendag, jammer dat u niet tevreden bent.
Ik heb u zowel telefonisch als per mail al diverse keren uitgelegd dat ik totaal niet begrijp waar u het over heeft.
1. Als wij verkeerd leveren...
Goedendag, jammer dat u niet tevreden bent.
1. Als wij verkeerd leveren krijgt u een gratis retour label en de juiste kleur direkt toegestuurd. U hoeft niets zelf terug te brengen. Ik begrijp dan ook niet waar u het over heeft. Dit doen wij NOOIT. Dat hebben wij ook nooit bij u gedaan, dat kan ik nazien in de bestelhistorie.
2. U wilde een speciale kleur. Dat kan als klantkleur en dat kost meer want dat moeten we speciaal mengen. Dit staat overal duidelijk vermeld. U heeft ervoor gekozen gewoon een standaard kleur te bestellen met opmerking dat het een speciale kleur moest zijn. Ik heb u hier op attent gemaakt en ook aangegeven hoe dat wel zou kunnen.
Als gezegd zijn wij daar erg duidelijk ik, duidelijker kan ik het niet maken. Blijkbaar wilt u het niet lezen of begrijpen ..... Ergens is een eind aan de service en ook aan mijn begrip.
Rest mij nogmaals mijn teleurstelling uit te spreken.

Goed! Vlot verzonden en goede kwaliteit.

Goede informatie, snelle levering en geweldig product. Donderdagavond besteld en mijn schutting is vandaag, zondag, na een paar uurtjes moeiteloos kwasten prachtig zwart!

Goed advies, snelle reactie op mijn mails. Correcte levering van de producten.

Duidelijke informatie over de verwerking van de producten.
Zowel op website als bij levering.

Fotos van gezeepte vloeren. Ik heb de verf nog niet kunnen gebruiken ivm het weer dus kan hier nog geen info over geven. De mail om deze beoordeling in te vullen komt dus te vroeg. Mijn hardhouten... Fotos van gezeepte vloeren. Ik heb de verf nog niet kunnen gebruiken ivm het weer dus kan hier nog geen info over geven. De mail om deze beoordeling in te vullen komt dus te vroeg. Mijn hardhouten bankje is mijn de lijnoliezeep fantastisch geworden

Goed en duidelijke site
Goed verpakt

Duidelijk hoe te geruiken en verwerken

Paul Knoester

Merk gevonden via Google. Overtuigd geraakt door de zeer goede reviews. Bestelling was heel makkelijk te maken en de levering was al na 2 werkdagen. Koopervaring prima dus.