2067 Reviews
Heel goed
Nee hoor alles top
Super
Bestel gemak
Prima service door snelle levering!
Mooie verf.
Uitstekend, mooi product, snelle levering Genoeg informatie op het net te vinden bv youtube, erg handig.
2e maal dat ik bestel, keurige website met veel informatie over de diverse producten.
Ik heb al vaker besteld met een positieve ervaring maar deze keer werd de verf op een verkeerd adres bezorgd door dpd. Met transmission nooit problemen gehad.
Zeer deskundig advies
Ik vind het bedrag voor gratis verzending veel te hoog. Bij veel bedrijven ligt dit bij 50 à 70
euro.
Reactie Moose Färg:
Goedendag Jan,
dank voor de beoordeling. Vervelend, ik ben afhankelijk van de vervoerder maar zal er een klacht van maken.
(Bewerkt)
Ik had een klacht over de bestelling en die was niet meteen verholpen omdat de leiding in het buitenland zat. Na mijn feedback heeft Moose Farg meteen contact met mij opgenomen. Zij hebben een...
Uitstekende verf. Ook het afhandelen van de eventuele klachten is goed.
Snelle en complete levering inclusief duidelijke instructies
Heel goed.
De verf smeert erg makkelijk uit, ook bij warme temperaturen. Geen blaasjes of draderigheid gehad bij het verven.
Ik heb eerst de kleurenkaart aangevraagd, die bevat geschilderde stalen van de verf. Een tip voor Moose Färg is, om het bijgevoegde foldertje in de stalenkaart te plaatsen, omdat de...