2067 beoordelingen

2067 Reviews

Hans

Gewoon goed, heldere webpagina, voldoende informatie.

Foto's geven goed inzicht in de beschikbare kleuren.

Koos Koning

Heel goed

Elly

Uitstekend

Zeer uitgebreide info, goede website en snelle levering.

De verzendkosten zijn erg hoog.

Wagensveld

Kwaliteit van de verf

G. Scheffers

Prima product op natuurbasis.

Goede gebruikersinformatie. Snelle levering

Suus Glaesmaekers

Super tevreden, wij hebben de kleirenkaart zeer vlug ontvangen,( ik ben een beetje ongeduldig van aard😉) en ook de verf arriveerde topsnel.
De eerste laag zit erop en nu al magnifiek...
De eerste laag zit erop en nu al magnifiek resultaat... Wij sturen nog foto's wanneer alles klaar is✨

Gewoon zo doorgaan👍

Positief, fijn advies en en is een mooi product. ben er erg blij mee

Fijn geholpen (en snel) via de mail bij advies wat er het beste gebruikt kon worden.

Henk-Jan Schagen

Heel vlot, de volgende dag al in huis!

Speciale kleur, moest gemengd worden. Toch snelle levering.

Ton Wildenberg

Via internet liepen we tegen de site van Moose Färg aan. Een goede uitleg en tips voor de verwerking maakten ons enthousiast om te kiezen voor de Moose Färg F. Omdat we verschillende keren in de... Via internet liepen we tegen de site van Moose Färg aan. Een goede uitleg en tips voor de verwerking maakten ons enthousiast om te kiezen voor de Moose Färg F. Omdat we verschillende keren in de Scandinavische landen op vakantie zijn geweest gaf het ook meteen vertrouwen dat dit een goed artikel moet zijn. De huizen daar zien er doorgaans goed uit en gaan generatieslang mee.

De voorbehandeling is minimaal. Hout afwassen met een sopje. De verwerking van de verf gaat voortreffelijk. Makkelijk uitstrijkbaar en lelijke plekken in het hout waren na één laag al niet meer... De voorbehandeling is minimaal. Hout afwassen met een sopje. De verwerking van de verf gaat voortreffelijk. Makkelijk uitstrijkbaar en lelijke plekken in het hout waren na één laag al niet meer zichtbaar. Het is snel stofdroog en na het aanbrengen van de tweede laag was het resultaat subliem.

Voor ons zijn er geen verbeterpunten nodig.

Prima , snel bezorgd . Prima kwaliteit ,makkelijk te verwerken .
Top

ik hoefde bankjes niet te schuren , en ziet er toch heel strak uit

nvt