2067 beoordelingen

2067 Reviews

Myrthe Groen

Uitstekend. Snelle service. Goede kwaliteit.

J Groot Andijk

Snelle levering, prima produkten

mijn vraag over de kleur werd snel en duidelijk beantwoord

gewoon zo doorgaan, top!!

Hiddo Hanenburg

Goed en snel geleverd

Op mijn vraag is snel en goed gereageerd

De verf werd op een verkeerd adres bezorgd, een paar straten verderop. Gelukkig stond mijn telefoonnummer op het adreslabel en heeft de ontvanger mij gebeld, zodat ik het op kon halen. De fout ligt... De verf werd op een verkeerd adres bezorgd, een paar straten verderop. Gelukkig stond mijn telefoonnummer op het adreslabel en heeft de ontvanger mij gebeld, zodat ik het op kon halen. De fout ligt bij de bezorger. Het lettertype op de adreslabel is vrij klein en daardoor had de ontvanger niet gelijk in de gaten dat het pakje niet voor hem was. Pas toen hij het open maakte bleek dat er iets mis was. Hij verwachtte een ander pakje.
Moose Färg kan helpen verkeerde bezorging te voorkomen door op het adreslabel een veel groter lettertype te gebruiken.
De bezorger kan het dan makkelijker lezen en de ontvanger kan sneller zien of het adres klopt.

Service goed en goede info plus advies

Ik kan niets bedenken. Misschien zou de website iets prettiger leesbaar kunnen worden

Overzichtelijke website. Bestellen gaat gemakkelijk.

Ellen Wiersema

Zoals elke keer prachtige mooie verf, welke goed dekt als je de juiste voorbereiding maar doet.

De eerste keer dat we deze verf kochten hebben we zeer goed advies gehad. En plezierig dat de gebruiksaanwijzing elke keer wordt meegeleverd.

Langer roerhout, te kort om makkelijk in de emmer te roeren.

Henry Eikenboom

👍🏻