2067 beoordelingen

2067 Reviews

Henk Vermeulen

Ja, prima, ik heb wel eens gebeld ook, gewoon makkelijk en geen onzin verhaal.

zie bovenstaande, de site is ook duidelijk.

ja misschien zou je beter kunnen uit leggen hoe de, (in mijn specifieke geval de HD verf) verf gaat dekken, ik vond het nogal slechte dekking, moet minimaal 3 lagen hebben voor hij gaat dekken. ja misschien zou je beter kunnen uit leggen hoe de, (in mijn specifieke geval de HD verf) verf gaat dekken, ik vond het nogal slechte dekking, moet minimaal 3 lagen hebben voor hij gaat dekken.
dat vind ik geen probleem want ik ben van de verf gaan houden, zo plezierig als het werkt en zo gemakkelijk. maar het dekt echt slecht.

Fijne verf die snel werd geleverd.

enige tijd geleden bestelde ik een kleurenkaart en stelde een vraag via de mail.
Daarop kwam geen reactie. Toen ik verf bestelde kwam die wel snel aan.

Doortje

Positief

Mooie dekking

De eigenschappen van de verschillende soorten verf zijn niet heel duidelijk (de Moose Färg F, S en RDM), en welke het beste is om aan te schaffen.

Maloth

Via site prachtige verf gekocht met prima resultaat

Makkelijk te bestellen overzichtelijke site. Nog even via mail aanvullende info gevraagd binnen een paar minuten antwoord.

Cees

Uitstekende verf, het smeert fantastisch. Zelfs als 't hout vochtig is wilt 't lekker smeren. Geeft een mooie kleur. Ik bewaar de kwasten, uitgespoeld, in een plastic zakje in de koelkast. De... Uitstekende verf, het smeert fantastisch. Zelfs als 't hout vochtig is wilt 't lekker smeren. Geeft een mooie kleur. Ik bewaar de kwasten, uitgespoeld, in een plastic zakje in de koelkast. De volgende dag of week weer prima bruikbaar.

Uitstekende bestelgemak. Ik had de 1e x een vrij grote bestelling. De volgende dag al in huis. Dat maak je weinig mee, in internetland.

Niets. Alles perfect.

Arnold

Eenmaal een bestelling opgehaald in Schagen, een tweede maal laten bezorgen. Allebei 100% goed.

Goed, uitgebreid en vriendelijk advies.

Geen verbeterpunten

Joost vermeulen

Zeer correcte service !

Temmerman Guy

10 op10. Héél goed product maar vind het heel duur.