2067 beoordelingen

2067 Reviews

Fam Elzinga

Positieve ervaring, duidelijke site en zelfs filmpje sop youtube.
Na wat vragen te hebben, gebruik gemaakt van de email. Kreeg snel antwoord van Jan.
De verf laten we op zijn advies nog...
Positieve ervaring, duidelijke site en zelfs filmpje sop youtube.
De verf laten we op zijn advies nog even in de doos, na het verven laten we zeker een recensie achter op de site.

Bestelgemak, advies

Geweldige verf. We hebben loodgrijs gekocht en het toonde geweldig in onze tuin.

Super fijn, heel snel en behulpzaam!!

Super service

Jelle

Testhoeveelheid vergrijzingsmiddel.

Telefonisch kreeg ik direct een deskundige persoon aan de lijn.

Goed!

Eigenlijk heb ik maar 1 verbeterpunt voor Moose Farg: betere kwaliteit verfemmer/hengsel!

Uitstekende verf. Lijkt heel stressbestendig

Happel

Ik heb nog nooit iets zo snel geleverd gekregen onvoorstelbaar.

Deniz

Ontzettend goed

Duidelijke website, voldoende uitleg, snelle levering, altijd bereikbaar met goede persoonlijke begeleiding

minder goede ervaringen mbt dekking zou ik ook graag willen terugvinden op de website!

Annet

Ik had van te voren contact opgenomen voor info, heb de moorse farg f ( kiruna gra) besteld voor mijn schuur en poortdeur . Ik ben nog nooit zooo blij geweest met verf/beits 😀 geweldiggg!! Helemaal... Ik had van te voren contact opgenomen voor info, heb de moorse farg f ( kiruna gra) besteld voor mijn schuur en poortdeur . Ik ben nog nooit zooo blij geweest met verf/beits 😀 geweldiggg!! Helemaal happy dank je wel ook voor de goede uitleg telefonisch