2067 beoordelingen

2067 Reviews

Zeer poditief. Ging heel vlot Bij vragen, onmiddellijk antwoord via mail. Goede uitleg voor het gebruik van de verf

Erg goed, prachtig spul, redelijk geprijsd

Heel positief

Kwaliteitsproduct

Eikelenboom groenprojecten

Ik had verf nodig die de tuinarchitect had voorgeschreven. In de kleur ljustbla
Mooie kleur, makkelijk te verwerken, bijna geurloos

snelle levering

qua prijstelling vindt ik de verf aan de dure kant.

Arnold

Eenmaal een bestelling opgehaald in Schagen, een tweede maal laten bezorgen. Allebei 100% goed.

Goed, uitgebreid en vriendelijk advies.

Geen verbeterpunten

Veel informatie op de site, heel mooi is de kleurenkaart zodat je zeker weet hoe de kleur echt is

De klantenkaart en de productomschrijving op de site

Veel info op de site maar niet makkelijk zoeken naar die info

Snelle levering , echter de emmers verf waren gaan lekken tijdens transport, dus een gigantische zooi in de doos gezien een 4 liter emmer volledig leeg was en een andere gedeeltelijk

de...

de doos was waarschijnlijk op zijn kant vervoerd waardoor de emmers elkaar onderling open drukten .

probleem snel opgelost door het sturen van nieuwe verf

duidelijk op de doos aangeven "deze zijde boven " zodat ze niet op de zijkant vervoerd worden

Goed snelle levering mooie en goeie website

Makkelijk en snel te verwerken
Geurloos
Goed eind resultaat

Nog nee verbeter punten tegen gekomen

Aankoop skyd

op de website staat niet zo duidelijk aangegeven dat je alleen skyd kunt gebruiken wanneer je hout met vergrijsmiddel hebt behandeld. Je kunt dan niet het speciale produkt voor buiten gebruiken, dat... op de website staat niet zo duidelijk aangegeven dat je alleen skyd kunt gebruiken wanneer je hout met vergrijsmiddel hebt behandeld. Je kunt dan niet het speciale produkt voor buiten gebruiken, dat had ik wel bijna besteld.

Tonny olde Hanhof

Ik vond de verf veel te waterig, leek wel te zijn aangelengd. Was na 3 tot 5 keer keer nog niet dekkend.

Reactie Moose Färg:

Ik begrijp niet helemaal wat u bedoeld, de verf wordt zeker niet aangelengd. Doorgaans dekt het in 2 tot 3 keer, wit dekt altijd minder op donkere oppervlakken, dat is met alle soorten verf zo.... Ik begrijp niet helemaal wat u bedoeld, de verf wordt zeker niet aangelengd. Doorgaans dekt het in 2 tot 3 keer, wit dekt altijd minder op donkere oppervlakken, dat is met alle soorten verf zo. Kwaststrepen zijn dan snel zichtbaar.