2067 beoordelingen

2067 Reviews

Piet Bosscher

Wij hebben 2 keer besteld, foutloos en snel geleverd. Verf is makkelijk te verwerken en dekt goed. Voldoet tot nu toe aan de verwachting. Duurzaamheid nog geen ervaring mee.

Susanne

Ik ben heel blij met de verf en het schoonmaak middel van Moose Färg.

De uitgebreidde informatie op de site zorgt dat je een goede keuze kunt maken.

Jammer dat er vanuit de productinformatie niet besteld kan worden.

K. Blomvik

Zeer gemakkelijk en snel.

Informatie op de website is zeer goed prima tips hoe en wat te doen.
Bij versturen prima verpakt en goed beschermd tegen breuk en of schade.

Tip ; Bij het versturen wordt gebruik gemaakt van papier om breuk te voorkomen, dit papier heb ik zelf jaren gebruikt om in ons magazijn zaken te verpakken en beschermen. Sinds 3 jaar gebruiken we "... Tip ; Bij het versturen wordt gebruik gemaakt van papier om breuk te voorkomen, dit papier heb ik zelf jaren gebruikt om in ons magazijn zaken te verpakken en beschermen. Sinds 3 jaar gebruiken we " groen" plastic bubbels. Is milieu vriendelijker net als jullie producten .
Voor ons belangrijk minder rest verpakkingsmateriaal materiaal voor de ontvanger.

Leo Baas

Goed geholpen en direct aanwoord op mijn e-mail toppie!!

J. Vroege

Goed verlopen

Makkelijke te gebruiken producten.

M van der Weijden

Erg vriendelijk te woord gestaan en snel geleverd. Supertevreden. Wel net pakket uitgepakt en geconstateerd dat de 2 liter emmer lek is. De verf zit in de plastic zak. Waarschijnlijk met vervoer... Erg vriendelijk te woord gestaan en snel geleverd. Supertevreden. Wel net pakket uitgepakt en geconstateerd dat de 2 liter emmer lek is. De verf zit in de plastic zak. Waarschijnlijk met vervoer ontstaan. Zal nog even goed kijken hoe ernstig het is.

Sandra

We hebben gebeld voor advies en we werden goed en uitgebreid geholpen.
Op de website is alles terug te vinden, maar wij vonden het niet heel overzichtelijk.
Het aanbod lijkt wel...
We hebben gebeld voor advies en we werden goed en uitgebreid geholpen.
Het aanbod lijkt wel compleet en we hebben naast verf ook kwasten, rollers en zeep aangeschaft.
Na de bestelling ontvingen we duidelijke mails met informatie over onze bestelling en de bestelling werd snel en keurig verzorgd bij ons bezorgd.

Het persoonlijke advies en de veelheid aan informatie zijn wat ons betreft de sterkte punten van dit bedrijf.

De website is echt onoverzichtelijk. Er zijn betere indelingen denkbaar, waarin alle informatie en producten beter tot hun recht komen.

a. c. betten

Geweldig

Met name bestelgemak.
Verder is het hele prettige verf om mee te werken. En mooie kleur(en)

geen suggesties

dijkstra

Red bij lange na niet het hok te kunnen schilderen met de leisteen kleurige verf , dekt ook niet de 1ste keer met een oude (geschaafde!!) onderlaag verf krijg nooit hetzelfde verfbad meer erbij... Red bij lange na niet het hok te kunnen schilderen met de leisteen kleurige verf , dekt ook niet de 1ste keer met een oude (geschaafde!!) onderlaag verf krijg nooit hetzelfde verfbad meer erbij als ik weer moet bestellen
en bezorgkosten erbij ook nog moet rekenen word het hele dure verf. is dus ook niet waterbestendig na 24 uur, kreeg nu telefonisch te horen 3 dagen goed drogen, ik had 48 uur gedroogd.

leisteenkleur is wel net zo mooi als op het voorbeeld.

Reactie Moose Färg:

Zoals ik u al telefonisch uitvoerig heb uitgelegd: op de envelop van de gebruiksaanwijzing staat heel duidelijk dat het 2 tot 3 dagen moet doordrogen! Dit staat ook met verdere aanwijzingen in de... Zoals ik u al telefonisch uitvoerig heb uitgelegd: op de envelop van de gebruiksaanwijzing staat heel duidelijk dat het 2 tot 3 dagen moet doordrogen! Dit staat ook met verdere aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing. De verf is na 1 dag wel stofdroog maar nog niet totaal watervast inderdaad. Als u de eerste laag niet laat drogen lost u met de tweede laag de eerst weer op, zeker bij een supergladde ondergrond. Dan kunt u weer kwast strepen verwachten. Door de regen en het ongelijkmatig opbrengen heeft u nu wat meer verf nodig helaas. U heeft ook een groter oppervlak ... het is in het algemeen raadzaam om niet op het randje te gaan zitten met bestellen, het verbruik kan 10 % afwijken, zeker als de verf er door regen afspoelt.
Het is wel pech maar in dit geval toch ook een geval van niet nadenken ben ik bang.

Troet Demey

Ik vind het een aangename en soepele verf die makkelijk open strijkt.Het geeft ook een mooi effect.

Mooi dat je combinaties en voorbeelden kan zien

Ik merk achteraf dat ik te veel verf heb, nog een volledige afgesloten pot die ik nu zal gebruiken om een derde laag te leggen en de binnenkant te verven. Dan hou ik nog over. Nochtans ik heb alles... Ik merk achteraf dat ik te veel verf heb, nog een volledige afgesloten pot die ik nu zal gebruiken om een derde laag te leggen en de binnenkant te verven. Dan hou ik nog over. Nochtans ik heb alles berekend volgens uw tabellen.

Reactie Moose Färg:

Dank voor uw beoordeling, fijn dat de verf bevalt! Het verbruik is bijzonder afhankelijk van de ondergrond, een zuigend oppervlak verbruikt meer, een reeds geverfd oppervlak minder. Een dekkend... Dank voor uw beoordeling, fijn dat de verf bevalt! Het verbruik is bijzonder afhankelijk van de ondergrond, een zuigend oppervlak verbruikt meer, een reeds geverfd oppervlak minder. Een dekkend resultaat is gemiddeld 20 -25 m2 per 4 liter maar kan in extreme gevallen iets meer en iets minder zijn inderdaad, afhankelijk van de ondergrond.