2067 beoordelingen

2067 Reviews

Zoeken naar verf op Internet, en dan die vrolijke Zweedse huizen tegenkomen. Snel een kleurenkaart aangevraagd en ook snel gekregen met advies via de mail. Fijne service dus.

Snelle reactie op vraag via de mail. Prachtige kleurenkaart met geverfd papier, dat geeft een goede indruk.

Jan Lankamp

Tip van een vriend van me gekregen. Deze had goede ervaringen met deze verf. Ik heb er een tuinhuisje van geïmpregneerd hout mee geschilderd. Ondanks het advies om 5 tot 10% water bij te voegen, er... Tip van een vriend van me gekregen. Deze had goede ervaringen met deze verf. Ik heb er een tuinhuisje van geïmpregneerd hout mee geschilderd. Ondanks het advies om 5 tot 10% water bij te voegen, er de eerste keer geen en de tweede keer maar een paar eetlepels water bijgevoegd. Strijkt goed uit en het resultaat is naar wens.

Voldoende omschreven bij de koopervaringen

Tot nu toe geen verbeterpunten

Prettig contact, goed advies

Goed advies en zeer snelle levering!

Ellen

Heel goed

Goed geholpen, snel geleverd goed verpakt, fijne beits, kleur klopt.

Esther Lüschen

Perfect.

Gebeld met de eigenaar, hij gaf een goede tip i.v.m. de kleur en beloofde het binnen 2 dagen te kunnen laten arriveren, het was er al de volgende dag. Zeer prettig verwerkbare verf.

Nee.

Service

Rob Schoutsen

Aanschaf meerdere verfproducten

Goede telefonische bereikbaarheid bij vragen, snelle reactie en levering van de bestelde verf.

Het vergrijzingsmiddel werkt goed wel opletten met onbehandelde oppervlakten ivm uitlopen bij regen

Goede informatie, zodat de keuze voor de verf makkelijk is.