2067 beoordelingen

2067 Reviews

Zeer goede stalen toegestuurd om de juiste keuze te maken. Geen kleurenfoto maar echte verf. Product besteld en binnen 2 dagen konden we aan de gang.

Bestelling verloopt zeer eenvoudig en snel. Bij vragen korte, duidelijke en vakkundige antwoorden.

Geen tips.

Goede ervaring ! Mooie verf. Smeert lekker uit (met blokkwast) en was snel geleverd. We zijn erg tevreden met het resultaat en krijgen veel positieve reacties van onze buren.

Wij waren (na bestelling) niet zeker van de kleur. De eigenaar heeft met ons meegedacht en uiteindelijk waren wij erg tevreden over hoe het allemaal gelopen was.

Geen verbeterpunten.

Leo Strikwerda

Snelle levering en prima verf. Verf heeft inderdaad een bijzondere maar fijne geur.(tenminste als je er van houd) Echt een typische Scandinavische geur. De verwerking was echt boven verwachting... Snelle levering en prima verf. Verf heeft inderdaad een bijzondere maar fijne geur.(tenminste als je er van houd) Echt een typische Scandinavische geur. De verwerking was echt boven verwachting super. Prachtig product en kleur echt.

Milieuvriendelijk alternatief voor Falu Rodfarg, dat mag nog wel wat extra onderstreept worden !

Bezorgkosten toch vrij fors

Ed

Prima, niks mis mee.

Heerlijk verven en droogt heel mooi op.

Duidelijk.

Alles is goed

Goed. Juiste informatie telefonisch verkregen

De bezorgdienst is erg slecht. 2 x maal iets via uw site besteld. 1 keer ging prima . 2 keer was een ramp . Niet van te voren geinformeerd hoe de levering zou verlopen en wanneer ik thuis moest zijn... De bezorgdienst is erg slecht. 2 x maal iets via uw site besteld. 1 keer ging prima . 2 keer was een ramp . Niet van te voren geinformeerd hoe de levering zou verlopen en wanneer ik thuis moest zijn of alternatief aflevering kon aangeven. Waardoor verf werd afgeleverd op vrijdag bij vast punt met als gevolg dat ik het pas maandag de volgende week op kon halen. Verfwerkzaamheden waren helaas wel dat weekend ingepland. Ondanks dat dit buiten uw vermogen ligt bepaalt dit wel het totaal

Reactie Moose Färg:

Inderdaad, je hebt helemaal gelijk, heel vervelend... ik kan er inderdaad ook weinig aan doen want alle transportbedrijven maken helaas fouten is mijn ervaring... hoop dat het allemaal nog goed... Inderdaad, je hebt helemaal gelijk, heel vervelend... ik kan er inderdaad ook weinig aan doen want alle transportbedrijven maken helaas fouten is mijn ervaring... hoop dat het allemaal nog goed gelukt is. Afhalen kan overigens ook op Zaterdag bij de afhaalpunten misschien iets voor de volgende keer. Overigens was het er wel snel maar was de trackmelding blijkbaar niet goed doorgekomen. Dat kan vele oorzaken hebben, storing bij DPD inderdaad maar soms blijven ze in de spambox hangen.

gert van der beek

goede info bij telefonisch contact

neen

De Brabanter Rudy