2067 beoordelingen

2067 Reviews

schildersbedrijf Fred Geerling

Prima. Jan heeft goed advies gegeven

Snelle service en levering

4 liter verf voor de schutting. nog niet gebruikt, schutting dient nog gezet te worden

Positief

Mooie produkten

Eric Ritzer

Een duidelijke site, een fijne manier om kwaliteitsmateriaal te bestellen. Niet direct de volgende dag binnen zoals Bol.com, maar dat is ook niet nodig bij zo'n artikel, dat ben je toch aan het... Een duidelijke site, een fijne manier om kwaliteitsmateriaal te bestellen. Niet direct de volgende dag binnen zoals Bol.com, maar dat is ook niet nodig bij zo'n artikel, dat ben je toch aan het voorbereiden. En schuren van bestaand materiaal moet toch eerst worden gedaan.

De verf is eenvoudig te bestellen en online te betalen. Je weet door de uitleg precies wat je nodig hebt (f voor bestaand tuinhuis met donkere beits). Supervriendelijke hulp bij beetje lekkende bus.... De verf is eenvoudig te bestellen en online te betalen. Je weet door de uitleg precies wat je nodig hebt (f voor bestaand tuinhuis met donkere beits). Supervriendelijke hulp bij beetje lekkende bus. Jan hielp direct. Fijn zo'n service.
De verf smeerde heerlijk makkelijk uit (wel een stevige ronde kwast genomen). Van donker naar mooi Zweeds geel in twee dunne lagen. We zijn er erg blij mee.

Misschien een extra tape om het deksel. je weet maar nooit hoe de pakketdienst ermee omgaat (of gooit?)

Nicole de Wal

Ik heb mijn schutting ermee gedaan en de zweeds rrode kleur is prachtig, het is een warme kleur. Ik ben super blij met de dekkende beits van Moose Farg, het resultaat is erg mooi geworden.
Het smeert heel makkelijk, ik had het verdunt met water.
Jammer dat ik er niet eerder met Moose Farg mee was begonnen, want dan had ik een ander deel van mijn schutting er ook mee gedaan!
Een buurman, die het zag heeft ook meteen het nr.van de beits opgeschreven omdat hij het ook erg mooi vindt.

De service is heel goed, ik werd meteen terug gebeld en werden al mijn vragen beantwoord.
Ik had het besteld 1 dag voor het pinksterweekend en had het de volgende dag op zaterdag al binnen...
Ik had het besteld 1 dag voor het pinksterweekend en had het de volgende dag op zaterdag al binnen !
Snelle service, bedankt meneer Jan smit !

Pierre

Aankoop smooth verlopen

Geen tel. contact gehad. Via het net besteld.

Zeer goed.

Persoonlijke goede service

Gerard Boskoop

Heel goed. Telefonisch besteld. Helemaal goed. Wordt ook goed verpakt verzonden. Afleveringen op een ander adres dan besteladres was geen probleem. Top.

Na telefonisch overleg tot de juiste hoeveelheid gekomen. Ook goed advies wanneer wel/niet verven. Boven de 15 graden.

Nog niet kunnen ontdekken.