2067 beoordelingen

2067 Reviews

Groenendal

Goed en snelle afhandeling

Goed advies en zeer envoudig te bstellen en informatie te vinden

ondanks dat er al veel plaatjes opstaan, zouden er voor inspiratie en ideeën nog best meer op mogen

Francis Barendsen

Zijn zeer tevreden hebben een kleine verpakking white wash besteld om te kijken of dit product aansluit met onze verwachtingen. We hebben het vergeleken met de white wash van de gamma maar Moose... Zijn zeer tevreden hebben een kleine verpakking white wash besteld om te kijken of dit product aansluit met onze verwachtingen. We hebben het vergeleken met de white wash van de gamma maar Moose Farg is precies wat wij zoeken.
Ons huis wordt 5 juni geleverd en zodra de sleutel gaan we dit product in grotere hoeveelheid bestellen om ons huis te schilderen de mooie matte uitstraling zal prima passen bij ons houten skelet woning.

snelle service qua opsturen en beantwoorden van de mail.

Het zou fijn zijn als er proefflacons beschikbaar zou zijn om het resultaat eerst in het echt te kunnen zien voordat ik vele liters ga bestellen. Nu opgelost door de kleinste verpakking te bestellen... Het zou fijn zijn als er proefflacons beschikbaar zou zijn om het resultaat eerst in het echt te kunnen zien voordat ik vele liters ga bestellen. Nu opgelost door de kleinste verpakking te bestellen maar dat is in verhouding natuurlijk alsnog een dure aanschaf als het product niet de gewenste kleur zou geven.

Frank T.

Positieve ervaring. Goed product, smeert goed uit, mooie matte goed dekkende afwerking.

Makkelijk te bestellen via website. Proces vanaf bestelling tot levering is goed te volgen.

Schipperen

Een snelle levering

Zet het reiniging produkte er bij

Reactie Moose Färg:

Dank voor de opmerking!

Top!

Duidelijke info, vriendelijke service, zeer snelle verwerking retour

Zou het niet weten, jullie moeten veel bekender worden!

Danny Cammaerts

100 % tevreden

Snelheid,verpakking...... Voor mij OK

Perfect. Geen minpunten

Amica

Fantastische matte verven met een prachtig volle kleur voor binnen en buiten.

Zeer informatieve website en bij levering ook gerichte productinformatie en gebruiksaanwijzingen.

Voor aantrekkelijkheid om voor Moose online te kiezen, wellicht verzendkosten opheffen, verlagen of verkoop/demoadressen verruimen.
Ik raad aan om het proefsetje goedkoper of per kleur aan...
Ik raad aan om het proefsetje goedkoper of per kleur aan te bieden.

Snelle levering, goed product!

Wij hebben niet op de website gezocht want we hebben het al drie of vier keer besteld.
De eerste keer zochten wij krijtverf en kwamen bij jullie uit. We gebruiken het voor verschillende dingen met altijd een mooi mat resultaat.

Is prima, ga zo door!

A. de Best

Snelle levering, goede uitleg, prima spul

Geen.