2067 beoordelingen

2067 Reviews

Elvira

Snelle reactie, goede informatie bij vragen

De voorbeeldfoto pagina’s wat overzichtwlijker, misschien wat meer voorbeelden (als ons project klaar is zal ik ook een foto sturen)

Monique

Persoonlijk contact werd op prijs gesteld.

Geen idee

Freek Ketting

Zeer positief, heb het product vanwege het weer nog niet kunnen gebruiken!

Goed en deskundig advies, snelle service.

Goede info op site en aan de telefoon.

Aansprekende website en product

Leuke website, precies wat ik zocht, scandinavische look & feel

Op een of andere manier heb ik een of twee keer gezocht hoe ik van productinformatie ook daadwerkelijk kon bestellen. Dat zou misschien vereenvoudigd kunnen worden.

Lennart

Zeer goed! Jan denkt met je mee en omdat hij een bezoekje aan Groningen kon combineren werd het persoonlijk gebracht!

Originele verf, makkelijk aan te brengen.

He!no

Snelle levering.

Voor welstand moesten we 1 geschilderd plankje laten zien (Moose S). Jammer dat we hiervoor 2 liter moesten aanschaffen. Maar gelukkig is ons ontwerp goedgekeurd en kunnen we binnenkort de rest... Voor welstand moesten we 1 geschilderd plankje laten zien (Moose S). Jammer dat we hiervoor 2 liter moesten aanschaffen. Maar gelukkig is ons ontwerp goedgekeurd en kunnen we binnenkort de rest bestellen.

Verder prima hoor, ik wil ook niet zeuren....maar de emmer kwam kapot aan. De deksel was gescheurd. Dus was het bij het uitpakken meteen al een kliederboel. En daarbij kan ik de verf niet goed meer... Verder prima hoor, ik wil ook niet zeuren....maar de emmer kwam kapot aan. De deksel was gescheurd. Dus was het bij het uitpakken meteen al een kliederboel. En daarbij kan ik de verf niet goed meer bewaren in de geleverde emmer.
(Gelukkig was er nog wel goed plastic omheen gewerkt....maar toch...)

Volledige informatie. Dat wat je wil weten van een product is te vinden.

Reactie Moose Färg:

Hallo, wat vervelend! We doen ons uiterste best de verf schokvrij te verpakken maar de transport firmas doen er gekke dingen mee. Vervelend te horen. Als hij gescheurd is maar wel dicht zit moet het... Hallo, wat vervelend! We doen ons uiterste best de verf schokvrij te verpakken maar de transport firmas doen er gekke dingen mee. Vervelend te horen. Als hij gescheurd is maar wel dicht zit moet het goed gaan hoor, ik wil ook wel een nieuw deksel sturen.

Bestelling 1 in 2014 helemaal okay. Bestelling 2 in jan’18 niet okay:
+Na bestelling een week lang niets vernomen.
+ Daarna Jan Smit gebeld: die kon aangeven dat er intern een fout was...
Bestelling 1 in 2014 helemaal okay. Bestelling 2 in jan’18 niet okay:
+Na bestelling een week lang niets vernomen.
+ Daarna Jan Smit gebeld: die kon aangeven dat er intern een fout was gemaakt, waarbij de bestelling als voldaan was genoteerd terwijl dat dus niet zo was.
+ Bij aflevering door DPD bleek niet ons correcte huisnr vermeld: nr 97 i.p.v. 97a. Daardoor moest de bestelling zelf opgehaald worden in een bedrijf in centrum Rijssen. Op de ontvangen Moose bestelling stond op de doos als huisnr 97, dus daar was de fout al ontstaan. Als bewoner van 97a zijn we altijd pietje secuur erop dat die toevoeging er goed opstaat, waardoor we van mening zijn dat de fout niet bij ons zelf lag.
Alles bij elkaar was dit niet vrolijk makend.

Bij de 1e bestelling, die per telefoon was, werd het produkt de volgende dag al geleverd. Was allemaal okay.

In 1 bestelling zijn meerdere menselijke fouten gemaakt binnen het bedrijf van Moose.
Dat is wel veel !

Reactie Moose Färg:

Helaas... als het fout gaat gaat het ook helemaal fout. Inderdaad de order was tussen de wal en het schip geraakt, daarom was ook geen verzend bevestiging gestuurd in eerste instantie en omdat het... Helaas... als het fout gaat gaat het ook helemaal fout. Inderdaad de order was tussen de wal en het schip geraakt, daarom was ook geen verzend bevestiging gestuurd in eerste instantie en omdat het snel snel goedgemaakt werd na uw melding is een A vergeten bij het adres... Erg vervelend inderdaad. Onze excuses, het is echt een uitzondering.

René

Bijzonder persoonlijke behandeling, erg plezierig en heel vakbekwaam.
Eerder een bestelling persoonlijk opgehaald, nu laten bezorgen.
Meer dan tevreden