2067 beoordelingen

2067 Reviews

M.A Breedijk

Zeer goed. Vlotte verzending. Duidelijk aangegeven wat voor, en welke verf ik moet gebruiken. Ook de meegeleverde informatie is erg fijn/leuk.

Koen

Proefpakket moose F

optie voor een proefpakket

De opvul chips in de doos van de verpakking vind ik niet goed te passen bij het mooie natuurlijke product. Voor mij zou het veel beter en duurzamer overkomen als er mais based chips gebruikt worden... De opvul chips in de doos van de verpakking vind ik niet goed te passen bij het mooie natuurlijke product. Voor mij zou het veel beter en duurzamer overkomen als er mais based chips gebruikt worden of karton ipv. plastic/piepschuim based opvul chips.

Reactie Moose Färg:

Hallo Koen, dank voor je opmerking.
Hallo Koen, dank voor je opmerking.
Inderdaad, je hebt gelijk, maar ik gebruik bij voorkeur biologisch afbreekbaar opvulmateriaal dat is gebaseerd op mais. Ander opvulmateriaal blijkt in de praktijk helaas vaak tot schade te leiden, de vervoerders lijken er soms wel een olifant op te laten zitten. Ik blijf op zoek overigens!

marlou keulen

In 1 woord geweldig

Goede uitleg op website in.you tube film instructie

Ruud Van Zanden

Lee

De olie die ik besteld heb maakt het hout wel veel donkerder. Misschien moet dit vermeld worden op de verpakking?

Reactie Moose Färg:

Dank voor de opmerking! Goede suggestie.

Snelle reactie op vraag / advies over welke verfsoort. Zowel per mail als telefonisch.

Nvt

Reactie Moose Färg:

Bij levering zijn wij afhankelijk van DPD... de bestellingen gaan altijd de volgende werkdag de deur uit dus jammer dat het hier iets te lang duurde, dank voor uw begrip.

Snelle levering, mooi effect

Betere uitleg over goede verwerking en effect

Otto

Goed en snel geleverd.

Alexander

Positief

snelle levering

nee

(Bewerkt)

Voor de eerste keer verf van Moose Färg besteld. betellen via website gaat prima. Ook fijn dat er een bevestigingsmail wordt gestuurd

Als je belt wordt direct gereageerd, en je krijgt goede informatie, niet gehaast maar persoonlijk.

Ga zo door.