2067 beoordelingen

2067 Reviews

Super, zoals altijd!

Makkelijk te bestellen, snel in huis, bij vragen altijd een goed antwoord.

Voldoet aan de gemaakte verwachtingen

Filmpje met uitleg over producten en toepassingen.

Dries

Prima verf .
Fijn om mee te werken

Renée Wijnveen

Zeer goed! Goede informatie, snelle levering en een goed product.

Het is een fijn product, geeft een goed resultaat en mede door de uitgebreide informatie (zowel bijgeleverd als op de website) is het fijn er mee te werken. De verf geeft een heel ander resultaat... Het is een fijn product, geeft een goed resultaat en mede door de uitgebreide informatie (zowel bijgeleverd als op de website) is het fijn er mee te werken. De verf geeft een heel ander resultaat dan de verven die in Nederland te koop zijn en dat maakt dit tot een uniek product.

Nee! Ga zo door!?

Monique

Prima verf

Prima klantenservice, makkelijk te bereiken.

Blauw

Deze verf bevalt prima. Ik heb er al veel mee geverfd binnen en buiten.

Smeert goed uit en je hoeft niet te schuren tussendoor.
En op natuurlijke basis is ook heel belangrijk.

Frans jansen

Gebruik het nu voor de 2e keer en ervaar het als positief

Niet echt een mening over. Ik bestel, ontvang en gebruik. En dat is voor mij voldoende.

Heb ik niet echt. Al denk ik dat het in deze tijd van onpersoonlijkheid misschien een idee is om af en toe een klant te bellen en te vragen of het product bevalt en misschien, indien on gevraagd van... Heb ik niet echt. Al denk ik dat het in deze tijd van onpersoonlijkheid misschien een idee is om af en toe een klant te bellen en te vragen of het product bevalt en misschien, indien on gevraagd van wat tips voorzien.

Renee Top

Makkelijk contact, en zeer goede service

Mooie verf snelle service.

P. Gutter

Moose Färg F Falu Röd; Gebruikt voor schutting (herhalingsbeurt na ± 4 jr.); werkt prettig en eenvoudig en heeft een prachtige matte kleur.

Duidelijke info t.a.v. gebruik / toepassing op de website; eenvoudig proces van online bestellen; snelle en correcte levering.