2067 beoordelingen

Goed schilderbare verf

Neem

bestelgemak of afhaalgemak

meerdere verkooppunten?

Goed. Er was een pot verf zoek, Jan heeft het vlot op gelost.

Vriendelijk, informatief sterk

Gitaarschool Musign, André Wijers

Zelf heb ik steeds op de site besteld en daarmee heb ik goede ervaringen : snel in huis zonder problemen.
jammer van de verzendkosten maar dat is begrijpelijk. (de prijs verhogen met de verzendkosten en gratis verzenden doet het ook goed)

martin aarts

Prima service

zeer tevreden met kwalieteit en vooral makkelijk in gebruik

Van Hattum Goethart

Prettig dat het lekker ruikt, prettig uitstrijkt, goed pakt en weinig voorwerk vereist. De kleuren zijn mooi authentiek.

Tip: Geef bij elke bestelling zo'n verfkwast-sleutelhangertje cadeau. Dit komt sympathieker over dan het te moeten betalen als koopartikel.

Tweede keer deze verf gekocht. Het verft fijn.

Er ging iets mis bij het betalen via Ideal. Het lukte een aantal maal niet om Triodos te selecteren, dan kwam ik toch bij ABN AMRO uit. Uiteindelijk is het toch gelukt. Het kan ook aan onze tablet... Er ging iets mis bij het betalen via Ideal. Het lukte een aantal maal niet om Triodos te selecteren, dan kwam ik toch bij ABN AMRO uit. Uiteindelijk is het toch gelukt. Het kan ook aan onze tablet hebben gelegen.

M. Rommens

Wij zijn zeer content met deze verf. Gemakkelijk te verwerken. Het resultaat is aangenaam om naar te kijken. Kortom topverf!

Prijs is fors.

Lisette Verstijnen

Goede uitleg. Kleurenkaart aangevraagd en de kleur kwam goed overeen.
Super snelle bezorging. De verf is heel prettig om mee te werken.

Super snelle levering.