2067 Reviews
Uitstekend!
- snellere levering dan aangegeven
- super product
- snelle reactie op vraag na aankoop en gebruik
- veel info op website
Heel erg tevreden
Door het niet op voorraad hebben van de verf heeft de levering langer geduurd dan normaal. Hiervan netjes (via de mail) op de hoogte gesteld. Ondanks dit is mijn koopervaring positief.
Had een aantal vragen of het product. Deze vragen via de mail gesteld. Binnen no time een reactie terug. Hierover zeer tevreden.
Uitstekend. Alleen het prijsverschil m.b.t. de verschillende inhoud van de verf vind ik niet reel.
Snelle levering, prima verf alleen lange droogtijd!!
snel, eenvoudig, geen moeilijk gedoe; website/webshop werkt makkelijk.
Verf strijk heel gemakkelijk.
Verbruik van Moose S op echt ruw hout ( Douglas) is veel meer dan staat vermeld.
Mogelijk een verdunningsmiddel gebruiken en eerste laag als een soort 'voorstrijklaag' te gebruiken
Het feit dat we binnenkort meer verf gaan bestellen zegt hopelijk dat we erg tevreden zijn.
De verf is een prima product dat zich heel fijn laat verwerken.
De levering verliep een beetje stroef. De dag waarop de aflevering gepland was hebben we vergeefs zitten wachten. Gelukkig is de tweede levering wel gelukt.
Op zich goed maar zou aanzienlijk sneller kunnen
Sneller leveren. Wij bestelden, niet voor de eerste keer, een meng kleur en hadden enige spoed (vanwege het mooie weer). Helaas duurt het dan bijna 1 week voordat de verf wordt geleverd. Het...
Reactie Moose Färg:
Goedendag, dank voor uw opmerking en beoordeling. Voor een klantkleur is gewoon wat meer werk nodig..... u wilt graag de goede kleur en daar moet even aandacht voor zijn, als er een weekend tussen...