2067 beoordelingen

2067 Reviews

Zeer bewerkeijk product. De "F"lijkt wel yoghurt en is zelfs zonder vedunnen te vloeibaar. Na de RDM laag blijft de ondergrond "vlekken". Voor het mooie zou het object nog een keer gedaan moeten... Zeer bewerkeijk product. De "F"lijkt wel yoghurt en is zelfs zonder vedunnen te vloeibaar. Na de RDM laag blijft de ondergrond "vlekken". Voor het mooie zou het object nog een keer gedaan moeten worden. Resultaat is redelijk, voor mij persoonlijk niet voor herhaling vatbaar!

Uitstekend!

- snellere levering dan aangegeven
- super product
- snelle reactie op vraag na aankoop en gebruik
- veel info op website

Marianne

Heel erg tevreden

Roland Kempers

Door het niet op voorraad hebben van de verf heeft de levering langer geduurd dan normaal. Hiervan netjes (via de mail) op de hoogte gesteld. Ondanks dit is mijn koopervaring positief.

Had een aantal vragen of het product. Deze vragen via de mail gesteld. Binnen no time een reactie terug. Hierover zeer tevreden.

Uitstekend. Alleen het prijsverschil m.b.t. de verschillende inhoud van de verf vind ik niet reel.

À.bos

Snelle levering, prima verf alleen lange droogtijd!!

Theo Nieuwenhuizen, Habo Hoveniers

snel, eenvoudig, geen moeilijk gedoe; website/webshop werkt makkelijk.
Verf strijk heel gemakkelijk.

Verbruik van Moose S op echt ruw hout ( Douglas) is veel meer dan staat vermeld.
Mogelijk een verdunningsmiddel gebruiken en eerste laag als een soort 'voorstrijklaag' te gebruiken

Het feit dat we binnenkort meer verf gaan bestellen zegt hopelijk dat we erg tevreden zijn.

De verf is een prima product dat zich heel fijn laat verwerken.

De levering verliep een beetje stroef. De dag waarop de aflevering gepland was hebben we vergeefs zitten wachten. Gelukkig is de tweede levering wel gelukt.

Op zich goed maar zou aanzienlijk sneller kunnen

Sneller leveren. Wij bestelden, niet voor de eerste keer, een meng kleur en hadden enige spoed (vanwege het mooie weer). Helaas duurt het dan bijna 1 week voordat de verf wordt geleverd. Het... Sneller leveren. Wij bestelden, niet voor de eerste keer, een meng kleur en hadden enige spoed (vanwege het mooie weer). Helaas duurt het dan bijna 1 week voordat de verf wordt geleverd. Het argument van de late levering was dat het gemengd moest worden maar anno 2016 is verf mengen toch iets wat niets meer voorstelt en geen dagen hoeft te duren.

Reactie Moose Färg:

Goedendag, dank voor uw opmerking en beoordeling. Voor een klantkleur is gewoon wat meer werk nodig..... u wilt graag de goede kleur en daar moet even aandacht voor zijn, als er een weekend tussen... Goedendag, dank voor uw opmerking en beoordeling. Voor een klantkleur is gewoon wat meer werk nodig..... u wilt graag de goede kleur en daar moet even aandacht voor zijn, als er een weekend tussen zit kan het soms iets langer duren inderdaad, ik hoop dat u daar begrip voor kunt opbrengen, we doen ons best om het zo snel mogelijk te doen maar willen dat ook zorgvuldig en goed afwerken...... tot de volgende keer.

Prima, alles keurig op tijd geleverd