2067 beoordelingen

2067 Reviews

Hanna en Hans Keuren

Goed. duidelijke antwoorden op vragen.

Peter Arendsen

Goed werd netjes terug gebeld

goede voorlichting, app uitstekend, kwaliteit verf buiten verwachting uitstekend.

levertijd van 3 dagen terug brengen.
roerstokken voor verf meegeven met de bestelling.

Lichtgrijze verf voor de schutting in de tuin aangeschaft

Je weet waar je aan toe bent!

Nvt

2 keer verf besteld

alles online gedaan en geen contact gehad. Proces is prima

Herman Wezendonk

Die is goed te noemen.

De presentatie en uitleg is helder en goed.

Er zijn voor ons geen verbeter punten te noemen het prima zo.

Eef van Apeldoorn

Mooie verf, goed verwerkbaar, reukloos. Uitstekend eindresultaat.

Reactie Moose Färg:

Dank voor uw beoordeling! Ik zie dat het order verloop niet naar wens was.... wellicht heeft u een overijverig spamfilter... U krijg bij opdracht een bevestiging, bij verzending ook en bij de... Dank voor uw beoordeling! Ik zie dat het order verloop niet naar wens was.... wellicht heeft u een overijverig spamfilter... U krijg bij opdracht een bevestiging, bij verzending ook en bij de aflevering een bericht met het aflevertijdstip. Soms komen deze meldingen in de spambox.... dan ziet u ze niet. Wellicht een tip voor de volgende keer. Hopelijk tot ziens!

Goed, snelle levering.

Geen.

H. Meijerink

Had al eerder schutting geverfd met deze verf. Prachtig resultaat. Zat me nu dus echt te verheugen op de aflevering van mijn nieuwe bestelling, zodat ik aan de slag kon met het verven van het oude... Had al eerder schutting geverfd met deze verf. Prachtig resultaat. Zat me nu dus echt te verheugen op de aflevering van mijn nieuwe bestelling, zodat ik aan de slag kon met het verven van het oude tuinhuisje in de tuin van mijn nieuwe huis. Het is een plezier om met deze verf te werken en ook nu is het resultaat prachtig. Ik heb gewerkt met loodzwart en sneeuwwit, een heel mooie combinatie.

Snelle levering. Klantgericht. Goede voorbeelden op site.