2067 beoordelingen

2067 Reviews

Tevreden klant

Prima levering!
Keurig op tijd ook prima info van vervoerder.
Website minder geschikt voor mobiel Internet
gebruik. Via vaste computer ging wel.

Mobiel bestellen ging niet goed.
Navigatie via mobiel ook niet fantastisch.

Bram Saaman

Tenminste 1 kwast is van mindere kwaliteit, na paar uurtje schilderen niet meer te gebruiken

posthuma

Onverwacht prima resultaat

Prima verf is prettig omdat je t met water kunt mengen. Is de schuur al donker gebeitst Let er dan op dat t meer verf en tijd kost. Een groot en klein vlak ex deur kostte 2 liter verf. De achterkant... Prima verf is prettig omdat je t met water kunt mengen. Is de schuur al donker gebeitst Let er dan op dat t meer verf en tijd kost. Een groot en klein vlak ex deur kostte 2 liter verf. De achterkant wat uit het zicht is bij mij heb ik hierom maar bruin gelaten. De bezorgkosten vond ik wat aan de hoge kant. Dat moet volgens mij goedkoper kunnen. Paar kwasten erbij bestellen kostte zo 2 euro meer. Daarbij was het zonder kaartje of mededeling bij de buren afgeleverd. Zij moesten tekenen. Verf is wel erg mooi. Dit kun je niet bij de plaatselijke bouwmarkt krijgen.

Bij mij was de schuur al in bruinbeits (wel verweerd en moest geschilderd). Het duurde vrij lang nadat de verf dekte. Het zoog er ook behoorlijk in... ....

Spoorenberg Advies

M van Kapel

Prima verf, goed smeerbaar, droogt snel en ruikt prettig!

Er werd heel erg snel op mijn mail gereageerd. Top!

Het enige nadeel vind ik de hoge verzendkosten. Dat vind ik niet meer van deze tijd en weerhoudt mij om nog zomaar een pot te bestellen. Verder superfijne verf!

Bestelpagina/winkelwagen was niet duidelijk genoeg.

dhr Pronk

Duidelijke site en na betaling snelle levering. Voor de leuk een houten moose erbij besteld maar na levering bleek deze kapot tezijn. Na mail contact binnen een paar dagen een nieuwe binnen... Duidelijke site en na betaling snelle levering. Voor de leuk een houten moose erbij besteld maar na levering bleek deze kapot tezijn. Na mail contact binnen een paar dagen een nieuwe binnen gekregen. Top service

dhr Pronk

Goed.

Snelle reactie!

Bij het bestellen van de blokkwasten, moet je goed opletten dat je in een koop 3 kwasten koopt. Dit heb ik over het hoofd gezien en daardoor het ik 6 kwasten i.p.v. 3 besteld. Je kan dan beter maar... Bij het bestellen van de blokkwasten, moet je goed opletten dat je in een koop 3 kwasten koopt. Dit heb ik over het hoofd gezien en daardoor het ik 6 kwasten i.p.v. 3 besteld. Je kan dan beter maar in het fotootje 3 kwasten afbeelden.
En de levering van de kwasten is nog niet binnen.
We hadden het in principe al verwacht omdat de levering van de verf sneller ging.