2067 beoordelingen

2067 Reviews

Caroline Rijsdijk

Heel goed

Makkelijk te verwerken
Mooie verf,bij evt morsen is het goed weg te krijgen

mirjam visser-tiernego

We hebben voor onze tuinkamer (geisoleerd tuinhuisje in de tuin) moose f en rdm gekocht waarvan we nog niet alles gebruikt hebben. Tot nu toe zijn we erg tevreden over de kleuren en het gemak in... We hebben voor onze tuinkamer (geisoleerd tuinhuisje in de tuin) moose f en rdm gekocht waarvan we nog niet alles gebruikt hebben. Tot nu toe zijn we erg tevreden over de kleuren en het gemak in gebruik

Snelle reacties op vragen per email.

nee

Roy

Het Moose Färg product voldoet naar ieder wens. Top product kan het iedere aanbevelen

Katja

Super service! Zeer klantgericht.

Doordat mijn potje tijdens het transport beschadigd was geraakt kon ik kosteloos een nieuwe verkrijgen. Dit werd een andere kleur dan dat ik in eerste instantie voor ogen had. Tevens werd mijn... Doordat mijn potje tijdens het transport beschadigd was geraakt kon ik kosteloos een nieuwe verkrijgen. Dit werd een andere kleur dan dat ik in eerste instantie voor ogen had. Tevens werd mijn bestelling met spoed verzonden, ondanks dat dit voor hen extra verzendkosten in hield.
Leuke foto's met voorbeelden in de verschillende kleuren.

Op de één of andere manier vond ik het lastig om de FB pagina te vinden. Via de site lukte dit in tweede instantie wel, maar ook daar moest ik goed zoeken. Wellicht handiger om het FB logootje te... Op de één of andere manier vond ik het lastig om de FB pagina te vinden. Via de site lukte dit in tweede instantie wel, maar ook daar moest ik goed zoeken. Wellicht handiger om het FB logootje te plaatsen, daar wordt eerder naar gezocht.

Erg fijn product. Stinkt niet, strijkt soepel uit, dekt in twee lagen perfect zwart. Appeltje eitje een schutting van 9 meter ;)

Het was op de website snel duidelijk welk product we moesten hebben voor een oude behandelde schutting. Besteld en meteen betaald en in een paar dagen geleverd. De aanbevolen hoeveelheid klopt dat... Het was op de website snel duidelijk welk product we moesten hebben voor een oude behandelde schutting. Besteld en meteen betaald en in een paar dagen geleverd. De aanbevolen hoeveelheid klopt dat is ook fijn, we hebben zelfs nog wat over.

Houden zo!

Marja

Prima geregeld, vlot bezorgd mét goede aanvullende informatie.

Korte lijntjes, en dat is heel fijn!

the freehanderman

Goed was de eerste keer

nee was de eerste keer dat we verf bij jullie bestelden

nee

Johan Hiemstra

Ouderwetse service welke je wel verwacht maar bijna nergens meer is te vinden. Hier dus wel. Goed product en een mooie matte kleur(ik had zwart). Was wat huiverig om de verf te verdunnen met water... Ouderwetse service welke je wel verwacht maar bijna nergens meer is te vinden. Hier dus wel. Goed product en een mooie matte kleur(ik had zwart). Was wat huiverig om de verf te verdunnen met water maar dat moet wel om lekker te kunnen strijken en het dekt dan nog steeds. Nog bedankt en de volgende bestelling laat niet lang op zich wachten.

Komt afspraak na. Had beloofd om het dezelfde dag nog te verzenden en andere dag had ik de verf binnen.

Aangeven of je de met water verdunde verf kunt bewaren. Ik maak nu steeds wat aan omdat ik niet weet of ik de verdunde verf twee maanden kan bewaren of dat je de verdunde verf direct op moet maken.

Reactie Moose Färg:

Dank je wel voor de lovende woorden! Als je met de kwast in de pot hebt gezeten kun je de verf niet heel lang laten staan, dan zitten er bacteriën in, een paar weken gaat wel goed maar een jaar... Dank je wel voor de lovende woorden! Als je met de kwast in de pot hebt gezeten kun je de verf niet heel lang laten staan, dan zitten er bacteriën in, een paar weken gaat wel goed maar een jaar zeker niet. Als je de onverdunde verf overschenkt en de pot direkt dicht doet gaat het prima hoor.

Van Kan H

Snelle levering, met goede bijgesloten informatie