2067 beoordelingen

2067 Reviews

Gaat altijd goed via de website.
Ik hebcin het verleden ook wel eens met Jan gebeld. Prima advies gehad Klantvriendelijk, snel geregeld, prima.
Met die aftersales vraag kan ik niks ik...
Gaat altijd goed via de website.
Met die aftersales vraag kan ik niks ik heb ideal betaald

GB

GB

Vorstenbosch

Goed advies, snelle levering

Chris Van der Plas

Het verwerkt erg prettig en heeft een mooi matte uitstraling

Ralph Starmans

Moose Färg F, bohus bla, voor mijn tuinhuis.

Had enkele vragen, die snel beantwoord werden. Hele goede service!

Piet van der wal

Goed.

Jan Graven

Vee nuttige informatie.

Graag vermelden voor dat je heb betaald bij welk bedrag de zending gratis is, dan kun je dit zelf eventueel nog aanpassen, nu weet je niks.

Andrea

Jättebra!

Contact via e-mail verliep zeer prettig en snel. Jan heeft goede tips gegeven over welke verf ik het beste kon gebruiken voor mijn dierenverblijf en advies gegeven over de voorbewerking en de... Contact via e-mail verliep zeer prettig en snel. Jan heeft goede tips gegeven over welke verf ik het beste kon gebruiken voor mijn dierenverblijf en advies gegeven over de voorbewerking en de kleuren. Ik kan pas in juni beginnen met verven, kan niet wachten tot het zover is! Dus nog geen ervaring met de verf maar ik heb het volste vertrouwen in de kwaliteit en het gebruiksgemak. Zodra het klaar is krijg je een foto van het eindresultaat Jan! Het wordt vast prachtig. Een beetje Zweden in mijn eigen tuin, wat een genot.

Snelle levering en netjes verpakt. Hele fijne verf om mee te werken. Trekt mooi in het hout. Eerst Moos F gebruikt en bij laag 2 Moos RDM. Omdat het op de vloer is aangebracht weet ik nog niet hoe... Snelle levering en netjes verpakt. Hele fijne verf om mee te werken. Trekt mooi in het hout. Eerst Moos F gebruikt en bij laag 2 Moos RDM. Omdat het op de vloer is aangebracht weet ik nog niet hoe snel de kleur zal slijten. Het is op de slaapkamer gebruikt dus dit is niet een intensieve gebruiksruimte. We zijn benieuwd!

John

Zeer snelle service en reacties bij vragen.

Snelle service en supersnelle reacties. Lijkt Overtoom wel!

Zeer goed en vlot