2067 beoordelingen

2067 Reviews

Prima site en de levering ook keurig

nee

nee

Zeer positief, mooie produkten en snelle levering. Top

snelle levering.

Aantal keren moose F gekocht

De milieuvriendelijke verf

De website is zeer ondoorzichtig. Er staat veel te veel info en de info is niet goed gerubriceerd, komt op verschillende plekken terug. Ik moet iedere keer door een woud van informatie de info... De website is zeer ondoorzichtig. Er staat veel te veel info en de info is niet goed gerubriceerd, komt op verschillende plekken terug. Ik moet iedere keer door een woud van informatie de info zoeken die ik wil hebben.

Reactie Moose Färg:

Dank voor uw verbeterpunten!

Huib de Haas

Buitengewoon goed, maar hopelijk kan het koerieren wat vlotter!!!!

Net wat ik al aangaf .....de bezorgtijd zou wat sneller mogen!

Reactie Moose Färg:

Dank voor je goede cijfer! Ben het met je eens maar vervoerders doen soms hun eigen ding....ik heb ze er op gewezen. Groetjes

Goeie verf; alleen rond deze tijd moet je de buien in de gaten houden voordat je schildert.

Zorgen dat je op de website niet steeds je vpersoonlijke gegevens in moet fullen om het huisje (waarbij je de kleueren kunt bekijken) opnieuw hoeft in te vullen.

Henk van Loon

Johan Kemps

Al betere ervaringen gehad.

Niets speciaal.

Correcte info bij het produkt meeleveren, info/handleiding op envelope is van totaal ander produkt dan geleverde vergrijzingsmiddel. Gebrek aan motivatie ????

Reactie Moose Färg:

mmm u bent wel erg hard! De handleiding is erg uitgebreid ivm de eigenschappen van het product en de wettelijke vereisten. Evengoed nuttig om dit te horen hoor, het kan altijd beter natuurlijk.

goed

Direct betalen via Ideal op de website