2067 beoordelingen

Bestelling van verf 2 keer

bestelling van verf 2 keer

savanja frissen

Zeer goed

ik ben erg vriendelijk en snel geholpen.

de site zou iets simpeler kunnen.

Lunsing Cazemier

Koopervaring is goed, het produkt is nog niet gebruikt. Ik kan daar dan ook nog niets over zeggen.

Barneveld

Tweemaal een pakket verf besteld

Hele accurate klantenservice: ik had een mail gestuurd om te vragen wanneer de verf geleverd zou worden en werd bijna direct terug gebeld. Heel prettig! Ook de bezorger verdient een pluim want toen... Hele accurate klantenservice: ik had een mail gestuurd om te vragen wanneer de verf geleverd zou worden en werd bijna direct terug gebeld. Heel prettig! Ook de bezorger verdient een pluim want toen ik thuis kwam bleek hij net 5 minuten daarvoor geweest te zijn, ik heb het kantoor gebeld en die regelden dat de chauffeur om is gedraaid en ik alsnog mijn verf geleverd had die dag. :-))

Het zou uitermate handig zijn wanneer je de status van je bestelling kunt volgen en ook wanneer je vantevoren hoort wanneer je pakket geleverd wordt zodat je kunt zorgen dat je die dag thuis bent.

h mensink

Positief

Snelle reaktie, bij miscommunicatie en direkt persoonlijk contact met tips.

Geen, volgens mij OK

a van helmont

Uitstekend

prima en snelle service

Positief

positief

Goede indruk en snelle levering

Goede indruk en snelle levering

Heb een fles houtzeep gekocht.

heb een fles houtzeep gekocht.

hans manschot

Bestellingsprocedure onlogisch, geen duidelijk prijsoverzicht van individuele producten

bestellingsprocedure onlogisch, geen duidelijk prijsoverzicht van individuele producten

betalen zeer lastig, waarom geen IDEAL?
Bestelprocedure onlogisch, neem BOL.com als voorbeeld.

Reactie Moose Färg:

Dank voor uw duidelijke reactie, we gaan er zeker wat aan doen. Het is fijn om dit te horen want daarmee kunnen we verbeteren!
Jan Smit