2065 beoordelingen

Jan Graven

Prima!

Goede service/klantvriendelijk!

Ronald Redegeld

Boven verwachting goed dekkende verf.

Han

(Bewerkt)

Proefpakket gekocht

Telefonische bereikbaarheid.

Fotovoorbeelden van onbewerkte Douglas-planken naast dezelfde planken na 1, 2 en 3 behandelingen met Gråning geven.
Reageren op vragen via mail!
Mengverhoudingen, (van 1 tot 40 gram) per...
Reageren op vragen via mail!
Mengverhoudingen, (van 1 tot 40 gram) per liter water, preciezer aangeven per houtsoort, voor de verschillende houtsoorten.

Paul Lamers

Heel positief

We haalden de verf zelf op. Een prachtige winkel / bedrijf met mensen die opvallen door hun vriendelijke en helpende houding.

Reactie Moose Färg:

Leuk om terug te lezen, Paul. Dank!!

Louise Olthoff

Kleurenstaal, leuke site met foto’s en informatie

Verzendkosten te hoog. Gewoon PostNL tarief rekenen

Corine Straten

Zeer goed

Snelle verzending en uitstekend product

Sanne

(Bewerkt)

Levering volgens afspraak.
Na kritische review neemt het bedrijf contact met me op om tips voor mijn probleem te geven.

Mooie kleur, vriendelijk medewerker.

De verf blijft afgeven op mijn meubelstuk. Zelfs na weken van drogen (op kamertemperatuur).
Moose Farg heeft enkele keren contact met mij opgenomen om dit probleem te bespreken en tips gegeven om het te verhelpen. Vriendelijke medewerkster. Uiteindelijk heb ik het probleem zelf op kunnen lossen door vernis op het meubelstuk te spuiten.

Jos Paeshuijse

Ik heb goed erve=ringen Moose Färg en klantvriendelijk bedrijf dat goede producten snel levert. Ik ben een leek, dus had een paar aanvullende vragen. Deze werden via mail en telefonisch snel... Ik heb goed erve=ringen Moose Färg en klantvriendelijk bedrijf dat goede producten snel levert. Ik ben een leek, dus had een paar aanvullende vragen. Deze werden via mail en telefonisch snel beantwoord.

Snelheid van levering, after sales en uiteraard het product zelf

Reactie Moose Färg:

Dank voor de mooi feedback Jos. Veel plezier met verven!

Jos Toxopeus

Super!

Goede dekking. Makkelijk te verwerken.

Dank Jos!!

Meike Zoer

Fijne verf voor meerdere toepassingen

Vakkundig en persoonlijk advies

De website voelt wat rommelig in gebruik (navigatie/plaatsing van bepaalde knoppen). Zeer klein verbeterpunt!

Reactie Moose Färg:

Ontzettend bedankt voor je (ook aanvullende, uitbegreide) tips!!!