2066 beoordelingen

2066 Reviews

M Rasenberg

Op tijd leveren en de vragen worden snel beantwoord

Gijs van der Starre

heel goede verf, blijft heel lang goed

?

Bibi Smissaert

Prima!

Goede informatie, snelle levering en vooral erg fijne verf!

wim kromhout

Prima ervaringen

Moose Farg zegt wat ze doet en doet wat ze zegt

Johanna de Boer

de vergissing die ik in de bestelling had gedaan werd heel snel al gecorrigeerd.

Jeanette Leusen

2 potten beits besteld voor schutting, halftransparant, geel en lichtblauw

Bestelling ging gemakkelijk, levering was iets vertraagd maar dat kwam door de bezorgingsdienst maar niet door Moose Farg. De gele beits is prachtig en mooi transparant, gemakkelijk aan te brengen

Misschien nog iets duidelijkere foto's van het resultaat? De halftransparante beits licht blauw was veel meer dekkend dan verwacht, maar na een mail kon ik hem zo terugsturen en ben meteen... Misschien nog iets duidelijkere foto's van het resultaat? De halftransparante beits licht blauw was veel meer dekkend dan verwacht, maar na een mail kon ik hem zo terugsturen en ben meteen terugbetaald, dus prima service, bedankt!

L. van der Ploeg

Heel goed

Goede verf, mooie kleuren, snelle levering.

De eerste levering ging bij de vervoerder mis, maar de tweede levering was weer supersnel.
Het beoordelen van de kleuren vond ik via de foto's op de site lastig. De kleuren van de voorbeelden op de beschikbare foto's van de kleur, die ik wilde bestellen, waren heel verschillend.De kleurenkaart bood uitkomst.

Linda Jansen

Prima!

duidelijke taal en klantvriendelijk

eventueel meer kleurtjes

Jessica Hoks

Na enig zoeken op de website, de beits gevonden die ik zocht.

Duidelijke en veel informatie.

Het was best lastig om de juiste beits te vinden doordat er zoveel keuze is en het niet mogelijk is een persoonlijk stappenplan in te vullen.

H Luchies

Prima, goede informatie en product naar wens

heldere info, site straalt vertrouwen uit, wordt snel contact gelegd