Snelle service, goed prijs

Ron

Snelle levering en goed product

Frenk

Dacht dat ik de verkeerde schroeven erbij had, kreeg gelijk nieuwe toegestuurd
(Bleek achteraf niet het geval te zijn dacht m6 maar was de beschreven m8. Maar ik moest m10 hebben?)

Albert

Snelle levering van goed materiaal. Duidelijke informatie op de website, dit maakt het eenvoudig om de juiste keuze te maken.
De prijzen zijn zeker okay! Ik ben tevreden

Jansen

Super snelle levering

Nijhuis

€21 euro betaald voor een mount met extra ball.
Op zich al prijzig maar ok.. Wilde 't hebben.
Ik kreeg alleen een bal toegestuurd !!
Als reactie verwees de verkoper me naar het...
€21 euro betaald voor een mount met extra ball.
Op zich al prijzig maar ok.. Wilde 't hebben.
Ik kreeg alleen een bal toegestuurd !!
Als reactie verwees de verkoper me naar het artikel nummer en dat zou een bal betekenen ?en die had ie gestuurd.

Kom op... Kijk dan naar je eigen site... Daar staat met foto's EN tekst dat het om een mount gaat met extra bal !!

Zou er een verkeerd artikel nr kunnen staan bij een verkeerde advertentie?

Al met al kan ik mailen wat ik wil.. Hij reageert niet meer na zijn eerste mail en ik blijf zitten met een bal.

Heb inmiddels een mount gekocht (aliexpres €4,- ?) waar ik die bal in kan doen.. beter dan de ergernis bij dit bedrijf. Koop er dus nooit meer.

Reactie Motormount.nl:

We hebben precies opgestuurd wat u besteld heeft. Dat u het RAM systeem niet snapt kunnen wij niet zoveel aan doen. Duidelijk aangegeven dat u het product retour mag sturen, daarna kregen we 3... We hebben precies opgestuurd wat u besteld heeft. Dat u het RAM systeem niet snapt kunnen wij niet zoveel aan doen. Duidelijk aangegeven dat u het product retour mag sturen, daarna kregen we 3 mailtjes in een uur met teksten zoals bovenstaande, en mooier. Daar reageren we inderdaad niet op.
Succes met de Ali-bal! (een totaal ander product, maar dat geheel terzijde.

Barend Stevens

Snelle levering kwaliteit spul

Willem Schrik

Duidelijke site met een ruim assortiment en redelijke prijzen. Na bestelling snel geleverd.

Rob

De Ram-mounts zijn snelgeleverd, mijn navigatie zit nu super vast aan mijn stuur door de 1" knop op de stuurbevestiging zonder zo'n lelijke beugel.