Hij was duidelijk in wat wel en niet kon en mocht. Hij dacht mee over hoe de behandeling op mijn en mijn werk aangepast kon worden. Ook was hij gezellig in de omgang en kwam terug op dingen die...Hij was duidelijk in wat wel en niet kon en mocht. Hij dacht mee over hoe de behandeling op mijn en mijn werk aangepast kon worden. Ook was hij gezellig in de omgang en kwam terug op dingen die eerder besproken waren, stukje intresse
Kardolus
Betrouwbaar, kennis, goed, eerlijk
Ik wilde oefeningen voor mijn schouders krijgen en hij heeft mij daar goed in geholpen en begleidt samen met de stagiair
Geen onnodig lang traject. Goede oefeningen meegekregen om zelf thuis de verbetering door te zetten. Heldere uitleg en demonstratie van de oefeningen.
Goede uitleg en oefeningen op de app. Telefonisch bereiken is wat minder.
Heel aardig, en beschikt over de juiste kennis.
Nicolette Kardolus
Een praktijk die probeert het probleem op te lossen. Denkt met jou mee, en samen probeer je het doel te bereiken, wat voor mij erg positief is geweest.
Als er spraken is van klachten. En er met oefeningen en behandeling en deskundig oog naar gekeken wilt laten worden ben je daar aan het juiste adres
Nienke de Jong
Snelle en deskundige hulp. Alles wat je zoekt bij een fysiotherapeut.