Bastiaan Ebbenhorst

Super! Vertelde van mijn nek en schouderklachten wat ik bij een andere fysio niet opgelost kreeg, hier in 2 behandelingen en oefeningen een flinke verbetering

Wouter

Aanrader! Ik melde me bij Moventes met rugklachten. Na een uitgebreide vragenlijst kwam ik bij Roy terecht, die snel de oorzaak van mijn klachten achterhaalde. Dankzij zijn behandeling en praktisch... Aanrader! Ik melde me bij Moventes met rugklachten. Na een uitgebreide vragenlijst kwam ik bij Roy terecht, die snel de oorzaak van mijn klachten achterhaalde. Dankzij zijn behandeling en praktisch advies kon ik binnen de kortste keren weer pijnvrij sporten en bewegen!

Lorraine

Thijs luistert goed naar je klacht en verstaat de kunst om je probleem, hoe lastig ook, op te lossen! Fijn en professioneel contact! Absolute aanrader!

Professioneel, vriendelijk en goed in zijn vak

van dijk w.m.

Dat er gebruikt wordt gemaakt via de mail

Neemt de tijd, behandeld de spieren en geeft daarnaast oefeningen. Ken praktijken waarbij de therapeut vooral bezig is met oefeningen en minder met de pijnlijke spier te behandelen.

De duidelijke behandeling/uitleg was voor mij erg fijn zodat ik wist waar ik aan toe was. Fijne dat er ook overlegt werd over het eindpunt. Zeker een aanrader!

Margret

Mijn klachten werden serieus aangepakt en de behandeling gaf snel resultaat.