Als mensen met pijnklachten lopen en hier in de buurt wonen . Zij is zeer kundig sociaal, meelevend meedenkend

Alexia Tsonis

Ben hier vaker onder behandeling geweest en iedere keer wanneer ik een beroep op hen doe wordt er direct op een zeer korte termijn een afspraak ingepland en gestart met de behandeling. De... Ben hier vaker onder behandeling geweest en iedere keer wanneer ik een beroep op hen doe wordt er direct op een zeer korte termijn een afspraak ingepland en gestart met de behandeling. De therapeuten zijn zeer bekwaam en er heerst een ontspannen sfeer.

Tineke Okma

Roy was betrokken, empatisch en professioneel. Hij luisterde goed. Hij heeft mij geholpen van mijn klachten af te komen en ik ben hem enorm dankbaar.

De kennis van zaken goede behandeling, weet wat ze doet.
En altijd vrolijk

Duidelijke doelen en hele heldere communicatie. Snel verbetering.

Ze was erg aardig en ze luisterde goed naar mijn klachten, vervolgens vertelde ze wat het probeer zou kunnen zijn en wat hierbij kan helpen. Wat ik vooral erg fijn vind, is dat je oefeningen mee... Ze was erg aardig en ze luisterde goed naar mijn klachten, vervolgens vertelde ze wat het probeer zou kunnen zijn en wat hierbij kan helpen. Wat ik vooral erg fijn vind, is dat je oefeningen mee krijgt voor thuis zodat je zelf aan de slag kan gaan. Op deze manier maak je geen onnodige fysiobehandelingen op en krijg je vertrouwen in je afsrpaken,

Ik vind John Labrie heel erg kundig en hij weet vaak snel achter de oorzaak te komen. Hij is ook zeer prettig in de omgang.

Rustig en duidelijke uitleg.
Luistert goed naar de aangegeven klachten

Duidelijke informatieverstrekking, goede behandeling en prettige bejegening.