Roy Remeijsen, Geef duidelijk aan wat hij gaat doen, vraag tussendoor of het gaat. Neemt in alle rust de tijd voor je. En fijn hoe hij je behandeld.
Erik
Goede analyse, helder qua behandelingen. Ook verder kijken dan alleen klachtenplek
Teus de Jong
Aandacht voor mijn klacht met corona nog telefonische contact
Mevr de Haan
De fysiotherapeute luistert naar mijn klachten en onderzoekt en legt uit wat haar bevindingen zijn. Ze heeft een duidelijk plan voor de behandeling en stimuleert mij om oefeningen te doen. Ik merk...De fysiotherapeute luistert naar mijn klachten en onderzoekt en legt uit wat haar bevindingen zijn. Ze heeft een duidelijk plan voor de behandeling en stimuleert mij om oefeningen te doen. Ik merk dat haar behandeling positief effect heeft en mijn klachten hierdoor verminderen. Ik voel mij veilig, gerespecteerd en heb vertrouwen in de deskundigheid van mijn fysiotherapeut.
Helga
Goede zorg, altijd vriendelijk, deskundig, snel een afspraak
Denzel Washington
Prima behandeling, opgelost waarvoor ik kwam.
Coos Polak
De deskundigheid en wijze van behandeling
Trudy van Doorn
Rustig en goede uitleg voor het kind, relaxte sfeer, waardoor onze zoon er ‘graag’ heen ging
Manou
Persoonlijke aanpak, klachten zijn veel minder geworden.
Anoek
Roy gaf mij een vertrouwd gevoel. Mijn klacht werd aangepakt. Hij is erg zorgvuldig en doet zijn werk erg goed.