Mijn klachten zijn volledig verholpen, de fysio had persoonlijke aandacht voor mijn klachten en de praktijk ziet er netjes en modern uit
Sabine
Behandeling was prima dus voldoende. Echter Intake en start kost 2 behandelingen met tijdsduur van half uur. Dit kan efficiënter voor alleen nekklachten.
J.C van den Hoorn
Hij is buitengewoon bekwaam.
mana
Mooie praktijk! Ik ben er snel en vakkundig geholpen.
Fijn contact, goede service
Het is een mooie praktijk met kundige therapeuten en professionele apparatuur. Ik ben daar zeer snel geholpen en heel vakkundig. Top service en zeer vriendelijke personeel. Een echte aanrader voor...Het is een mooie praktijk met kundige therapeuten en professionele apparatuur. Ik ben daar zeer snel geholpen en heel vakkundig. Top service en zeer vriendelijke personeel. Een echte aanrader voor als je op zoek bent naar een goede fysiotherapie!
Ronald Gerrits
Deskundig, betrokken en stipt met afspraken
Astrid Boumans
Goede adequate behandeling. Ik ben zeer tevreden met het resultaat
S. Mens
Hij is al even mijn fysio en heeft samen met mij gekeken naar de mogelijkheden waar het mij tot nu toe heeft gebracht. Ook is het fijn om af en toe te kunnen spuien en waar kan een tip mee te...Hij is al even mijn fysio en heeft samen met mij gekeken naar de mogelijkheden waar het mij tot nu toe heeft gebracht. Ook is het fijn om af en toe te kunnen spuien en waar kan een tip mee te krijgen. Ik ben erg blij dat uk hen heb mogen leren kennen en hij mij zo op weg weet te helpen!