Ronald Stronks

Aandacht, deskundigheid, vriendelijk, kwaliteit en schoon

Alexia Tsonis

Zeer bekwaam en gespecialiseerd. Goed overleg en uitleg bij iedere behandeling.

Judith

Ik ben zeer tevreden, prettige mensen kundig professioneel en vriendelijk. Efficiënte praktijk, het contact verloopt heel prettig en ik werd goed op de hoogte gebracht wanneer er wijzigingen waren.... Ik ben zeer tevreden, prettige mensen kundig professioneel en vriendelijk. Efficiënte praktijk, het contact verloopt heel prettig en ik werd goed op de hoogte gebracht wanneer er wijzigingen waren. Geen overmatige mail/stalking. Gewoon helemaal goed! Ga zo door!!

Mike

Hij heeft alles netjes uitgelegd en nam me klachten serieus. Hierbij heeft die gerichten oefeningen mee gegeven.

Marina

Vanaf het begin (hamstringblessure) is Roy Remeijsen zeer kundig te werk gegaan. Hij heeft geen enkel moment iets geforceerd en luisterde goed naar mijn klachten en stemde daar zijn behandeling op... Vanaf het begin (hamstringblessure) is Roy Remeijsen zeer kundig te werk gegaan. Hij heeft geen enkel moment iets geforceerd en luisterde goed naar mijn klachten en stemde daar zijn behandeling op af. De uitleg van de oefeningen (voor thuis) was duidelijk. Hij gaf in het begin aan, dat een dergelijke blessure 6-8 weken neemt. Ik ben 30 september gestart en heb het vandaag (14 november) afgerond. Kortom in 6 1/2 week zijn mijn klachten verdwenen en ben ik weer in mijn gewone doen. Chapeau!!

Ingrid

Zij nam mij serieus, had aandacht voor de klachten, deskundige behandeling, vriendelijk.

J. den Oudsten

Behandelingen zijn goed en er wordt geluisterd wat er verteld wordt.

Denis

Duidelijk, betrokken, klachten volledig weg, prettige persoon