Duidelijk, kundig, houdt rekening met (sport)omstandigheden die invloed hebben op herstel. Duidelijk aangegeven wat een verwacht beloop kan, verwachtingen en veranderingen daarin steeds aangegeven....Duidelijk, kundig, houdt rekening met (sport)omstandigheden die invloed hebben op herstel. Duidelijk aangegeven wat een verwacht beloop kan, verwachtingen en veranderingen daarin steeds aangegeven. Tevens heeft hij op mijn verzoek een brief geschreven met medische info voor een verzekeringsaanvraag. Netjes eerst de brief met mij besproken, hierbij toelichting gegeven over de inhoud en zijn woorkeuze.
Als iemand mij om advies vraagt inzake een therapeut
Zodra iemand vervelende klachten heeft in het dagelijks leven bij een mobiliteits probleem of pijn zou ik deze fysiotherapeut en moventes zeker aanbevelen. Behandelingen zijn erg professioneel en...Zodra iemand vervelende klachten heeft in het dagelijks leven bij een mobiliteits probleem of pijn zou ik deze fysiotherapeut en moventes zeker aanbevelen. Behandelingen zijn erg professioneel en doelmatig.
Ze neemt mij serieus, luistert goed naar mijn verhaal en stimuleert mij om steeds een stapje verder te komen
De manier waarop ik serieus wordt genomen, de kwaliteit van de behandeling / oefeningen laat zien dat de fysiotherapeut snapt waar hij het over heeft
Roy neemt je klachten heel serieus en is bekend met voetbal blessures dus dat is fijn!
Fijne man en fijne therapeut
Pradeep Mataw
De professionaliteit van Noah is mij heel goed bevallen. Hij legt complexe zaken op een hele duidelijke en visuele manier uit. Ook hebben de behandelingen van Noah aangetoond dat deze uiterst...De professionaliteit van Noah is mij heel goed bevallen. Hij legt complexe zaken op een hele duidelijke en visuele manier uit. Ook hebben de behandelingen van Noah aangetoond dat deze uiterst positief hebben gewerkt.