Bobby

Fijne winkel

Communicatie, toegankelijk, overzichtelijk, gave artikelen.

Leverdatum

Q. Gremmen

Snelle verzending en zeer goed verpakt.

Groot aanbod. Goede service.

Gerard Dorhout

Heel goed ,goed verpakt ,snel opgestuurd

Snelle verzending

zijn er niet

P Damen

Goede en snelle levering!

Snel en goede levering, goede en snelle communicatie

Patrick Willemsen

Fijne shop

Erg verzorgd

Korting? ; )

Bart van der Wouden

Ik heb recentelijk een Black Series Boba fett helm gekocht waar ik echt heel blij mee ben. Ik werd vriendelijk geholpen als ik vragen had en de snelheid van het opsturen en de levering was TOP! Het... Ik heb recentelijk een Black Series Boba fett helm gekocht waar ik echt heel blij mee ben. Ik werd vriendelijk geholpen als ik vragen had en de snelheid van het opsturen en de levering was TOP! Het heeft een reden dat The Moviestore 18 jaar bestaat. Gefeliciteerd! "The Force is strong with this one".

Klantvriendelijkheid is altijd perfect! Ik stond erg te kijken van de snelle levering! Dit was de eerste keer dat ik iets liet bezorgen en had het niet zo snel in mijn handen verwacht toen het... Klantvriendelijkheid is altijd perfect! Ik stond erg te kijken van de snelle levering! Dit was de eerste keer dat ik iets liet bezorgen en had het niet zo snel in mijn handen verwacht toen het product eenmaal op voorraad was. Maar de volgende keer kom ik het weer afhalen of kom ik langs op een beurs als dat er weer van komt.

Lastig,
Lastig,
Hier kan je zelf denk ik niet heel veel aan doen, maar de release data kunnen regelmatig verspringen. Je kan niks beloven wanneer iets binnenkomt, maar misschien de klant meer op de hoogte houden als het product is vertraagt. Op de persoonlijke pagina misschien laten zien hoe het met de bestelling ervoor staat. Of de klant is nou eenmaal ongeduldig haha. Maar heb hierover geen idee of dit mogelijk is. Release data blijven eenmaal lastig.

En hou deze kwaliteit erin! Er is veel concurrentie in Nederland bijgekomen de afgelopen jaren heb ik het idee. The Moviestore is zeker weten een van de besten. Hou dat zo.

fred minneboo

Uitstekend

Goed verpakt

De V

Goed, duidelijk en zeer correct

Communicatie en prijs kwaliteit

Geen, ga zo door!

Stefan Bommel

Top bedrijf!!

Vriendelijk en valt goed afspraken mee tE maken.

Richard Blitterswijk

Zoals op Gamescon perfect behandeld! Ben echt superblij met jullie store.
Persoonlijk en benaderbaar!
Ps. Jullie inpak service is geniaal!

Snel, persoonlijk, flexible en uitnodigend.

Vergroot het aanbod, ik wacht liever 1 a 2 dagen extra dan dat ik bij prijsvechterkoop. De ervaring die ik heb bij jullie vind je tegenwoordig nergens meer.