Jan Erp

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering kwaliteit en goede prijs

Geen?

Mika van Loon

Uitstekend

Zelfs in corona tijd werd alles op tijd gedaan. En had ik het product de volgende dag in huis. Bij veel kleinere winkels heb je dat vaak niet. En dat is zeker heel fijn aan deze winkel.

De informatie op de site is hier en daar een beetje verwarrend. Bijvoorbeeld als je een op voorraad product wilt gaan bestellen. Krijg je alsnog informatie over wanneer je een pre-order product... De informatie op de site is hier en daar een beetje verwarrend. Bijvoorbeeld als je een op voorraad product wilt gaan bestellen. Krijg je alsnog informatie over wanneer je een pre-order product koopt. En dat kan een beetje verwarrend zijn.

RF van Gelder

Goede communicatie, snelle verzending.

Veel keuze voor een mooie prijs

Foto vd verpakking + maat in cm geeft goed beeld van de grootte van de figuren

Martin Sas

Super

snelle levering, ruime keuze

misschien grotere opslagplaats voor meest gewilde items op basis van gemarkeerde likes zoals per item

Eddy Robert

Na mijn eerste kennismaking door een bestelling te plaatsen was ik aangenaam verrast dat alles zo snel en vriendelijk verlopen is.Het geleverde item was 100% zoals beschreven. Zeker een aanrader... Na mijn eerste kennismaking door een bestelling te plaatsen was ik aangenaam verrast dat alles zo snel en vriendelijk verlopen is.Het geleverde item was 100% zoals beschreven. Zeker een aanrader voor ieder.

Vriendelijkheid en een snelle correcte afhandeling.

Eventueele vermelding bij verandering van data bij pre orders.

Jasper Jong

Prettig

Goede vormgeving website, ruim assortiment

Productinformatie in bevestigingsmail bestelling

Anthony Boux

Zeer vriendelijk en altijd bereikbaar voor vragen. Vroeger had ik wat problemen met de website maar nu is die sins een tijd vernieuwd en is nu zeer gemakkelijk om mee te werken. Snelle bezorging van... Zeer vriendelijk en altijd bereikbaar voor vragen. Vroeger had ik wat problemen met de website maar nu is die sins een tijd vernieuwd en is nu zeer gemakkelijk om mee te werken. Snelle bezorging van je bestelling een echte aanrader.

Vriendelijk, snelle bezorging

Doe zo voort

D

Al meermaals bestellingen geplaatst en blijf terug komen vanwege de uitstekende service.

Overzichtelijke webshop. Lightspeed levering en gaat de ‘extra mile’ wat betreft service.

Geen.

Jesse

Altijd goede service en snelle leveringen!

Snelle reacties op emails en goede klantenservice

Eigenlijk niks, vooral zo doorgaan

Niels v Riel

Super snel geleverd! Top

Super snelle levering, scherpe prijzen