David

Na wat vragen over een bepaald beeld ben ik over gegaan tor bestelling en is alles super vlot en duidelijk verlopen! Het was een aangename eerste kennismaking.
Nu kijk ik voor mijn toekomstige...
Nu kijk ik voor mijn toekomstige aankomen zeker en vast hier ook!

Duidelijk informatie op vragen via mail.

Nie voor mij.

Goede ervaring, prettige communicatie.

Voor mij is een prettige, meedenkende communicatie belangrijk. Dat was hier zeker het geval.

Geen verbeterpunten te melden.

Classicflo

Ik heb hier 2 leuke Alien en Predator figures van Neca besteld op pre-order. De Alien warriors zijn net binnen. Netjes verpakt , goede communicatie ,allemaal goed geregeld. Will shop here again:)

Soepel werkend bedrijf, eerste pre order ging heel makkelijk.

Nog niet:)

Kees

Prima webwinkel met uitstekende reactiesnelheid en service.

Direct via de link in de mail naar het product, overzichtflinke website

Alles is naar wens

Thomas

Top site voor verzamelaars. Ik bestel er zelf al jaren. Zeker een aanrader.

Uitgebreid aanbod. Eerlijke prijs. Snelle levering. Fijne service.

Onoverzichtelijk.

Daniel

Ik heb een hele goede ervaring gehad met deze verkoper en raad het zeker anderen aan. Ik ben allereerst heel blij met mijn aankoop (Magneto). Daarnaast was het heel prettig dat ik direct na mijn... Ik heb een hele goede ervaring gehad met deze verkoper en raad het zeker anderen aan. Ik ben allereerst heel blij met mijn aankoop (Magneto). Daarnaast was het heel prettig dat ik direct na mijn bestelling het kon ophalen. Bij het ophalen werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik nog uitleg over het product.

Service is top!

Niets veranderen!

Dennis

In december een preorder geplaatst die nu binnen was gekomen. Goed geïnformeerd over de betaling, verloop daarvan en bestelling zelf daarna binnen 2 dagen thuis

Vlot contact via website of mail, goed up-to-date gehouden over order

App om mee te winkelen

Robert

Ik kom al aantal jaren bij moviestore en de service is zeer goed

Zeer goede service

Niks op aan te merken

goede producten

snellere bezorging

Reactie Moviestore.nl:

Beste Ruben Jol,
Bestelling is 20 NOVEMBER 2018 om 21:32 uur geplaatst door u en 21 NOVEMBER 2018 om 13:46 uur door mij verstuurd. Sneller gaat helaas echt niet ;-)
Grtz,
Klaus
The...
Beste Ruben Jol,
Grtz,
Klaus
The Movie Store

Martijn M

Een uitstekende service bij de Moviestore, ook betreft de communicatie van mijn recente Pre-Order.
Een vriendelijke service en altijd een betrouwbare en snelle levering. Mijn pakket was professioneel en mooi ingepakt met cadeaupapier.

Ik heb verder geen verbeterpunten, of tips.