Jan Scheepers

I have made several purchases from Moviestore.nl and my experience has always been excellent ! Everything from shipping to client service has always been of an extremely high quality. Definitely my... I have made several purchases from Moviestore.nl and my experience has always been excellent ! Everything from shipping to client service has always been of an extremely high quality. Definitely my go to online figure shop.

Wide range of products, pre-order availability, easy order process, fast shipping, excellent customer service.

Yvonne Bernaards

Een echte aanrader! Zeer goede communicatie als iets in backorder staat.

Ik heb hiervoor eerder besteld en zowel de eerste bestelling als mijn recente bestelling zijn naar verwachtingen keurig afgehandeld. De site zelf is duidelijk en bij evt. andere vragen kreeg ik... Ik heb hiervoor eerder besteld en zowel de eerste bestelling als mijn recente bestelling zijn naar verwachtingen keurig afgehandeld. De site zelf is duidelijk en bij evt. andere vragen kreeg ik snel een reactie. Ik ben zeer tevreden over moviestore.nl

Bestelling gedaan, snelle bevestiging ontvangen en goede en duidelijke communicatie over het ophalen van de bestelling.

- Goede en heldere communicatie, snelle levering, duidelijke website

N.v.t.

Dimitri

Zeer goede prijs/kwaliteit.
Zeer snelle levering, items zeer goed verpakt.

Goed, goede communicatie en snelle levering

Mooi georganiseerde website, alles vind je van categorieën, ideaal met zoekfunctie perfect aanrader

Uitstekende transactie!

Pakketje was verkeerd bezorgd; dankzij de ontvanger EN de shop kreeg ik het uiteindelijk toch. Prima service!

Bianca Pauw-Nijland

Ik heb een goede ervaring gehad met dit bedrijf!

Het was netjes ingepakt en een goede service tegenover de klanten!

N.V.T.

Hertog

Prima service goed geholpen en netjes ingepakt geleverd

Snelle en duidelijke communicatie per mail

Info over de werkwije van de aanbetaling op de site uitbreiden