N van Beusekom

Ik had op marktplaats een advertentie gezien en ik had een bericht gestuurd dat ik het graag zou willen kopen als cadeau voor mijn vrouw. Ik kreeg al heel snel een reactie met daarin een link naar... Ik had op marktplaats een advertentie gezien en ik had een bericht gestuurd dat ik het graag zou willen kopen als cadeau voor mijn vrouw. Ik kreeg al heel snel een reactie met daarin een link naar hun winkel. Ik werd netjes via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling en ze hadden het zelfs zonder dat ik het gevraagd had het pakket als cadeau ingepakt. Super ervaring

Persoonlijk

Jannes

Geweldige service

Snelle levering en goede service

Het was prima

Jan

Het bedrijf heeft mij het afgelopen 2 jaar naar alle tevredenheid diverse artikelen snel weten te leveren. Op voorraad is de bestelling dan ook echt binnen 24 uur geleverd. Een van de beste... Het bedrijf heeft mij het afgelopen 2 jaar naar alle tevredenheid diverse artikelen snel weten te leveren. Op voorraad is de bestelling dan ook echt binnen 24 uur geleverd. Een van de beste webshops die ik ooit ben tegengekomen.

De bestelling komt als cadeau verpakt aan.

Jesse Stolk

Het was de eerste keer dat ik hier wat bestelde en ben er erg over te spreken! Snelle bezorging, netjes verpakt en voor de rest alles duidelijk op de site en qua betaling!

De zeer nette manier hoe er met het product is omgegaan wat betreft verpakken en beschermen.

Tot nu toe nog geen tips of verbeterpunten. Ga zo door !

Jacco

Goede service en contact.

Landstrider

Met enige regelmaat koop ik hier collectibles. Klaus is altijd snel en duidelijk in communicatie, de artikelen worden zorgvuldig verpakt en verstuurd.

Communicatie, service, snelheid en zorgvuldige verzending.

Ik zou het leuk vinden wanneer kortingsacties, of percentages ook eens een keer op pre-order artikelen gelden. Ik koop vrijwel alleen Hot Toys figuren en in 90% van de gevallen is een pre-order hier... Ik zou het leuk vinden wanneer kortingsacties, of percentages ook eens een keer op pre-order artikelen gelden. Ik koop vrijwel alleen Hot Toys figuren en in 90% van de gevallen is een pre-order hier aan te raden omdat ze anders uitverkocht zijn voordat ze überhaupt zijn binnengekomen. Hier valt dan zelden eens voordeel te behalen.

Roy Visser

Zeer Positief

Persoonlijke communicatie, manier van verpakken en klantvriendelijkheid

Geen!

Tim

Heb twee keer wat besteld, snel geleverd en goed verpakt.

Goed verpakt
Veel collectible artikelen

michel

Black widow sideshow premium format bestelt netjes ingepakt zoals bij al hun produkten.

Van Severen wendy

Bestelling snel verwerkt en snel geleverd!