Antonopoulos Aris

Very good store. Very helpful and fast dellivery. Thank you very much

Tot nu toe 1 keer iets bestelt, maar ik ga zeker wel vaker hier producten bestellen

Duidelijke website. Snelle levering. Goeie kwaliteit.

Sommige producten waren iets te duur voor wat je krijgt.

Precies de goede artikelen makkelijk te bestellen snelle levering

zie boven

Seraphim Gumede

Het bedrijf is heel hulpzaam en verkoopt de meest populaire producten voor een hele goede prijs en snelle levering. TOP

Groot arrusoment
Snelle verzending
Vriendelijke service

Niks

van Megen

Duidelijke website, prettige communicatie. Duidelijke status updates.

Goede vriendelijke communicatie.

Zoals altijd snelle en vriendelijke reactie op vragen (zelfs tijdens het weekend!) en snelle verzending. Prima verpakt.

Ik vond dit bedrijf fijn om mijn bestellingen te doen en ze komen mooi en niet beschadigd binnen.

Frans Scholten

Prima service snel en correct geleverd

Goede omschrijving op de website

Zo doorgaan

Femke

Fijne ervaring. Heb ze gevonden via marktplaats. Op Facebook een berichtje gestuurd omdat ik niet zeker was of het legitiem was. Netjes een foto ontvangen van het product met een visitekaartje. Even... Fijne ervaring. Heb ze gevonden via marktplaats. Op Facebook een berichtje gestuurd omdat ik niet zeker was of het legitiem was. Netjes een foto ontvangen van het product met een visitekaartje. Even later besteld. Het werd dezelfde dag nog verzonden, en is de dag later bezorgd. Het spel was goed verpakt met lichtkussens erboven en eronder. De doos daar omheen was heel mooi ingepakt met stevig, blauw inpakpapier. Zag er prachtig uit, een echt cadeau! Ik heb de Deadpool monopoly besteld die nergens meer te krijgen is. Ik ben enorm tevreden met deze webshop! :)

Zoals net vernoemd. Goede, vriendelijke service; snelle verzending; netjes en stevig verpakt.

Mijn ervaring was perfect. Het lijkt me wel handig als er op de site duidelijk vermeld word, dat als je een pakket ophaalpunt kiest, dat je dan bij verzendadres moet kiezen voor "ander adres". Ik... Mijn ervaring was perfect. Het lijkt me wel handig als er op de site duidelijk vermeld word, dat als je een pakket ophaalpunt kiest, dat je dan bij verzendadres moet kiezen voor "ander adres". Ik had dat niet helemaal begrepen, dus moest nog even een mail sturen. Die wel in 10 minuten al beantwoord werd!

Dirk Leenart

Ik kreeg een mailtje dat m'n gewenste artikel op voorraad was, gelijk besteld, en dezelfde dag al verzonden, en de dag erna al in huis!
Kortom TOP!

De mailinglijst voor als artikelen weer op voorraad komen, en de snelheid van de afwerking van de orders.

Niks op aan te merken!