Tot nu toe 1 keer iets bestelt, maar ik ga zeker wel vaker hier producten bestellen
Duidelijke website. Snelle levering. Goeie kwaliteit.
Sommige producten waren iets te duur voor wat je krijgt.
Precies de goede artikelen makkelijk te bestellen snelle levering
zie boven
Het bedrijf is heel hulpzaam en verkoopt de meest populaire producten voor een hele goede prijs en snelle levering. TOP
Groot arrusoment
Snelle verzending
Vriendelijke service
Niks
Duidelijke website, prettige communicatie. Duidelijke status updates.
Goede vriendelijke communicatie.
Zoals altijd snelle en vriendelijke reactie op vragen (zelfs tijdens het weekend!) en snelle verzending. Prima verpakt.
Ik vond dit bedrijf fijn om mijn bestellingen te doen en ze komen mooi en niet beschadigd binnen.
Prima service snel en correct geleverd
Goede omschrijving op de website
Zo doorgaan
Fijne ervaring. Heb ze gevonden via marktplaats. Op Facebook een berichtje gestuurd omdat ik niet zeker was of het legitiem was. Netjes een foto ontvangen van het product met een visitekaartje. Even...
Zoals net vernoemd. Goede, vriendelijke service; snelle verzending; netjes en stevig verpakt.
Mijn ervaring was perfect. Het lijkt me wel handig als er op de site duidelijk vermeld word, dat als je een pakket ophaalpunt kiest, dat je dan bij verzendadres moet kiezen voor "ander adres". Ik...
Ik kreeg een mailtje dat m'n gewenste artikel op voorraad was, gelijk besteld, en dezelfde dag al verzonden, en de dag erna al in huis!
Kortom TOP!
De mailinglijst voor als artikelen weer op voorraad komen, en de snelheid van de afwerking van de orders.
Niks op aan te merken!