Jose

Hele goede ervaringen. Prime 1 standbeeld wordt persoonlijk doorde eigenaar bezorgd top service en erg klantvriendelijk.

Klantvriendelijkheid en informatie naar de client.

Mooie duidelijke webstore, die een goede service heeft. Er wordt ook snel op vragen geantwoord. Ik heb hier meer pre orders lopen van star wars hottoys. Ik heb alle vertrouwen erin dat ze weer in... Mooie duidelijke webstore, die een goede service heeft. Er wordt ook snel op vragen geantwoord. Ik heb hier meer pre orders lopen van star wars hottoys. Ik heb alle vertrouwen erin dat ze weer in goede conditie bij mij thuis bezorgt worden

Goede uitleg voor als je iets pre orderd

Zou fijn zijn al je, je aanbetalingen kan zien bij je order geschiedenis

Nick

Goed aanbod, overzichtelijk, netjes verpakt en verzonden

Aanbod

Bij pre-orderen mogelijkheid om een aanbetaling te doen i.p.v. volledig bedrag vooraf, al begrijp ik het risico.

Reactie Moviestore.nl:

Beste Nick Seerden,
Bij pre-orders heeft u ook de meogelijkheid om een aanbetaling te doen, kies hiervoor als betaalmethode: bankoverschrijving.
Na ontvangst van de pre-order krijgt u dan...
Beste Nick Seerden,
Na ontvangst van de pre-order krijgt u dan een e-mail met de gegevens voor de aanbetaling :-)
De restbetaling dient u dan te voldoen op het moment dat de pre-order naar mij onderweg is.
Grtz,
Klaus
The Movie Store

Roy Visse

Zeer Positief, ik pre-order nergens anders meer

Klantencontact/ Klantvriendelijkheid/ Bezorgwijze

Positief. Ik heb nu een aantal Hot Toys bestelt via moviestore.nl. Eén daarvan was de Spiderman Homecoming versie. Het product zou pas in september uitkomen, zoals de pre-order aangaf. Tot mijn... Positief. Ik heb nu een aantal Hot Toys bestelt via moviestore.nl. Eén daarvan was de Spiderman Homecoming versie. Het product zou pas in september uitkomen, zoals de pre-order aangaf. Tot mijn grootte vreugde is dit anderhalf maand eerder. Hier werd ik netjes van op te hoogte gesteld.

De communicatie verloopt altijd erg soepel. Ik krijg meestal binnen een uur reactie op mijn mails. Zelfs buiten werktijden om.

A Hoogeveen

Prima ervaring, goed verpakt en mooie items !!!!!!!!

perfect verpakt

op het ogenblik niet

joris thonne

Zeer snelle vrzending , groot aanbog , goede prijzen

snelle verzending

MrSully

Het was een snelle levering en zeer netjes verpakt. Mijn eerste volgende bestelling ga ik zeker hier weer halen.

Netjes verpakt.
Snelle levering.

Werner Neelen

Positief. Transparant, snel en compleet.

Hele snelle levering.

N.v.t. Ga zo door.

Emy

Ik heb Flash ArtFX besteld. Is erg mooi :)

Mooi plaatje op de website en duidelijk idee van levertijd.